Nu e tarziu deloc, poti invata acasa, ok si eu am facut la fel, putin mai greu dar te descurci bine si acasa.
Chitara e un instrument foarte frumos dar e cam greu dar dc esti in Bucuresti fa niste cursuri cu o chitara inchiriata dc iti dai silinta pana in iarna vei invata sa cancti la chitara dar iti sugerez la cea acustica am si eu o intrebare ce e funda mi-a dai te rog foarte foarte frumos\
Nu e tarziu, nu prea are de ce sa fie tarziu. Depinde de cat de multe stii. Daca nu stii nimic, sau aproape nimic, ti-as sugera sa faci ceva timp cu profesor, dar in cazul in care stii cate ceva, poti sa practici si singur, oricum, sunt o gramada de tutoriale pe net.
Nicodata nu este tarziu sa inveti . Acasa este mai greu, dar nu este inposibil, eu zic totusi sa mergi la un profesionist . Unde? ..pai la asta o sa-ti raspunda altii pentru ca eu nu sunt din Bucuresti .
Succes!
Stiu cate ceva...cat am apucat sa invat de la Bunicu' pana sa plece... o sa imi iau o chitara acustica si o sa incerc acasa, si vad cum merge o perioada, daca nu merge, ma duc la un profesor. am gasit o multime de tutoriale pe net, si cred ca daca mi-as da silinta as putea invata de acasa.
Tarziu? Cum adica tarziu? Nu e niciodata prea tarziu. Poti invata singur din carti, de pe internet, trebuie doar sa cauti.
De asemenea uite niste programe care s-ar putea sa-ti foloseasca: Guitar pro si Adobe Audition (asta daca vrei sa te inregistrezi cantand)
P.S. La inceput o sa te cam doara degetele, dar o sa te obisnuiesti. Nu te da batut!
Succes!
O sa imi cumpar o chitara acustica, si o sa ma pun pe treaba Multumesc tuturor pentru timpul acordat!
tilica91 întreabă: