| lauracostina a întrebat:

am avut un catelus pe nume toto, eu stau la apartament si cu doua seri in urma m-am hotarat sa il dau unui iubitor de animale care locuieste la casa, deoarece este destul de greu sa cresti un animal la apartament. un prieten mi-a facut legatura cu o alta persoana dintr-o localitate apropiata care isi dorea un catelus de talie mica si locuieste la curte. m-i s-a spus ca il pot vizita.am dat catelusul dar am plans continuu de dorul lui si am sunat persoana respectiva a2a zi sera in speranta ca pot recupera catelul si sa vad ce face.aflu cu stupoare ca toto nu mai este acolo si ca aceea persoana l-a luat "pentru un prieten". cand ma incercat sa aflu detalii despre prieten, m-i s-a spus ca este o persoana importanta si ca nu pot avea nici numele sau vreun nr de telefon.sunt foarte deisperata de aseara plang continuu si nu stiu ce sa fac, ajutati-ma cu vreun sfat daca exista vreo cale sa imi mai recuperez catelusul.banuiesc ca a fost vandut pentru bani.omul a venit foarte repede in aceea seara sa il ia si cu toata familia "pentru copii". exista vreun mod sa m-ai ajung la el? va multumesc! acesta este toto...http://fetitajunglei13.blogspot.com/2011/06/toto.html

Răspuns Câştigător
| Bibuşca a răspuns:

Este foarte dragut! Tu ai gresit enorm. Daca il iubeai nu trebuia sa-l dai mai ales ca era cainele tau si era jucausul familiei. Daca l-ai dat asta a fost treaba ta l-ai dat si acum l-ai pierdut! Imi pare nespus de rau pentru tine si pentru Toto presupun ca ii este dor de tine si noi lui stapani cine stie ce ii pot face crying.
Mai vorbeste cu persoana aia sa-ti zica macar un indiciu. Sau poate el are catelul si minte ca nu-l mai are ca sa il lasi lui!

5 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Dar mai vorbeste cu cel care i-ai dat cainele sa-ti spuna cui i l-a dat pentru ca doar este cainele tau!

| Kennysa a răspuns:

Este cainele tau,trebuia sa te interezi mai bine despre acea persoana, poti apela la politie, bafta!

| alissa6 a răspuns:

Daca te gandeai la binele cainelui nu la greutatea de al creste nu aveai probleme.Imi pare rau pentru ce ai patit dar trebuia sa te interesezi mai bine cui ii dai catelul.

| lauracostina explică:

Stiu ca am gresit si imi pare foarte foarte rau, si nu stiu ce sa fac, vreau neaparat sa ajung la el...sincer am crezut ca ii fac un bine sa stea la o casa, sa alerge in curte, omul avea 2 copii si pareau foarte incantati de el.nu stiu ce sa mai fac.si chiar daca era la el.preferam sa spuna ca e acolo si ca e bine...acum sunt foarte disperata ca nu stiu cimic despre el.

| lauracostina explică:

Am recuperat catelusul:X:X:X:*:*:...va multumesc!