| AndreeaRE a întrebat:

Am nevoie de un sfat, o recomandare un tratament, un diagnostic, va multumesc! Am un motanel pe nume Tommy de 7 lunite care prezinta cateva modificari de sanatate. La inceput era letargic, el fiind o pisica jucausa si foarte activa. Am urmarit starea lui cateva zile si l-am dus la medic. Medicul i-a facut o examinare si a observat ca are un fel de afta bucala si mi-a recomandat un tratament pe baza de glicerina boraxata si niste vitamine. I le-am administrat dar starea s-a inrautatit si a inceput sa nu mai manance. L-am dus doua zile la rand iar la veterinar si mi-a zis ca ii face un test de leucemie si nu mai stiu ce alt test care ulterior s-au dovedit a fi negative si i-au administrat niste medicamente si perfuzii stand internat. A doua zi seara cand m-am dus sa vad despre ce este vorba am observat ca avea labutele umflate tare si se simtea rau. M-am hotarat sa il iau acasa pentru ca ma speriasem si in plus medicul a recomandat sa fac o serie de analize foarte costisitoare. Cand l-am adus acasa a inceput sa manance si la cateva zile i s-au desumflat si labutele incepuse sa se simta foarte bine. Dar de ieri a inceput sa saliveze excesiv, o saliva urat mirositoare si nu mananca deloc, doarme mult si i s-a inrosit nasucul si limbuta, are si niste bubite mici si uscate pe urechiuse dar astea le avea de cand l-am adus de la doctor. O zi minunata!

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Tu ai cumpărat acest motănel de la cineva? Sau l ai găsit? Deoarece este foarte bolnav, si din păcate nu te astepta la o insanatosire a lui,, fără tratament adecvat. Ce rasă este? Mai dul la alti medici sa il consulte, multă sanatate motănelului.

| AndreeaRE explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu. Mi l-a dat cineva. Nu este un motanel de rasa.