Nu prea am ce sa faci. Sa știi ca 9 ore sunt destul de multe. Ca si noi, au si ei nevoi. Nu poate sa tina atat.si eu sunt in aceeași situație. Câinele nu face daca sunt acasă, el cere, e conștient ca nu e bine daca face in casa. Dar daca tu nu esti acasă cui cere? Trebuie sa i iei un pampers pentru câini (se pune pe parchet) sau o tăviță cu nisip ca la pisici, pui pe balcon si il inveti acolo
Am incercat cu alea ce se lipesc pe parchet dar le mamanca )off...
Foarte bine ca face, vrei sa se tina 9 ore, sa te trezesti ca face pietre la rinichi? Pune-i tavita.
Eu am pus o intrebare normala, n-am nevoie de raspunsuri ironice! stiu cel putin 4 persoane care au caini si lucreaza la fel 9 ore si nu fac in casa, chiar daca nu ii scoate nimeni si culmea, nu stiu daca iti vine sa crezi, nici n-au pietre la rinichi!
Eu stiu ca alt rol are site-ul asta. Pacat de unii, care raspund numai pentru "top". Iti multumesc maxim pentru ajutor, mare folos aduci societatii.
Vaaai, nu stiam. Culmea, medicul mi-a zis ca atata timp cat il plimb mult si are spatiu si loc de joaca e ok.
Ti-am zis sa-i pui tavita, ce-ti mai trebuie? )))) Sa-ti vin acasa si sa-ti dresez cainele?
Vaaaai, ce figuri in tine, ti se pare ca-l plimbi suficient din moment ce ti se pisa in casa?
Cat imi permite timpul. De la 5-7 dimineata, de la 6-7 + inca 2 ore seara. Da, consider ca e suficient.
Nu, n-am nevoie sa te cunosc personal. Multumesc pentru sfat!
Vrei sa mori asa tanara? Las ca bei un ceiuc si-ti revii
Nu-i mai comenta, ca imediat sare si ne mananca, nu vezi ce privire si comentarii are
Cum crezi, eu nu as chinui un caine asa. Un caine mic isi face nevoie o data la 3-4 ore. Fa-i un tarc cu nisip si tine-l acolo cand esti plecata.
Si as face mai bine daca l-as vinde? Ideea e ca aproximativ 4 luni o sa mai fie asa si pe urma nu mai ramane singura 9 ore, dar ma gandeam ca poate exista o varianta miraculoasa. Multumesc oricum.