| Geo940808 a întrebat:

Buna ziua, am si eu o intrebare! Am 3 caini, gen mama, tata si puiul.(Erau foarte atasati unul de celalat) Puiul are 1 an si jumatate si fix acum 2 saptamani a plecat de acasa, cred ca, cu alti cainii in celalalt sat(adica la o distanta de 2-3 km) El isi facea tot timpul gauri si in fiecare seara pleca, cred ca el cunostea satul f bine. Cand a disparut l-am cautat in tot satul de atunci, am pus pe grupurile din zona, am pus afise, si zilele trecute am fost anuntata de un domn ca a fost vazut in satul vecin in compania unei cateluse (El era liber in curte, nu l-am legat niciodata, era foarte atasat de mine, de sotul meu! Si la fel nu statea sa puna nimeni mana pe el! Noi l-am cautat continuu dar este vremea foarte urata si nu dam de el! Exista sansa sa vina acasa singur? Eu am fost cu bicicleta pe acolo am venit inapoi pe camp. Poate sa imi simta urma si sa vina acasa cand se termina cu caldurile astea?

Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

Câinele tău este îcu o cateluse în calduri si este posibil ca el să rămână cu ea pentru o perioadă de timp. După ce caldurile se termină, câinele tău ar putea începe să simtă dorul de casă și să încerce să se întoarcă.

4 răspunsuri:
| Geo940808 explică (pentru helpforyou):

Au trecut 2 saptamani! L-am cautat zilnic la noi in sat pana sa aflu ca el este in satul celalalt la 2-3 km departare! Si bunica mea l-a vazut acolo, dar nu stia sigur daca este al meu, abia cand i-am aratat poza mi-a confirmat! Eu o sa insist sa il mai caut! Acum cred ca am sanse putine sa il gasesc pentru ca este vremea foarte urata. Dar o sa continui! Si eu daca ma duc in celalat sat cu bicicleta, el poate sa imi i-a urma sa gaseasca drumul pe casa? Cum il pot ajuta?

| helpforyou a răspuns (pentru Geo940808):

Momentan nu prea ai ce face. Asteapta sa poti merge tu dupa el. Altfel dureaza mult si scad sansele sa vina singur.

| Geo940808 explică (pentru helpforyou):

Eu merg zilnic dupa el sa il caut, doar ca nu dau de el! Multumesc de raspuns.

| helpforyou a răspuns (pentru Geo940808):

Cu mare drag. Iti doresc sa il gasesti cat mai curand.