| FredericChopin a întrebat:

Buna ziua, are ceva importanta daca din am lovit din greseala o pisica insarcinata? Mai poate sa isi"nasca" puii sau trebuie sa mai treaca cateva saptamani/ zile? Multumesc mult zi buna tuturor

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde cat de tare ai lovit-o.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Daca ai facut asta cu intentie păcatul va fi pe tine. La cum scrii pari sa fii un copilaș imatur.

| FredericChopin explică:

Mai a fost dingreseala ieseam pe usa si si nu am fost atent atata tot dar nu am facut-o intentionat apropo ai face bine sa ti cer scuze

| 1997onur a răspuns (pentru FredericChopin):

Am crezut ca ai da cu piciorul da ai dreptate îmi cer scuze față de tine cu adevărat luasem foc laughing)))

| FredericChopin explică (pentru 1997onur):

A nu nu sunt genul de om sa dau cu piciorul si apoi sa mai rad stiu ca sunt f multi care dau cu piciorul /pumnul dar eu nu nu sunt asa adica e o pisicuta nevinovata plus ca nu ea are rai raiul/iadul lor e aici pe pamant de aceea parerea mea e ca toti ar trebui sa pretuim animalele chiar daca uneori avem nervi daca vrei sa dai n ceva poti sa dai cu piciorul n perete in dulap in sacul de box dar nu stiu cu ce ii incalzeste cu atat mai mult nu pot sa n teleg cu ce ii incalzeste daca dau n animale dar ma rog da deci concluzia are ceva importanta daxa am lovit-o un pic (dar nu prea tare ea dadea sa iese si eu chiar atunci inchideam usa dar nu am prins-o n usa ) multumesc mult seara buna

| 1997onur a răspuns (pentru FredericChopin):

Bine seara buna sa aveți.

| CP16 a răspuns:

N-are nimic, ii trece laughing

| CP16 a răspuns:

Ce-ti place sa jignesti, ai ai happy

| 1997onur a răspuns (pentru CP16):

Imi cer scuze cu adevărat și fata de tine da loasem foc rău am crezut ca a dat cu piciorul dinadins sunt mulți care fac asta și ma enervează rău de tot când vad chestiile astea dau în animale fără motiv și rad da handicapați dupa aia

| IonutcuTH a răspuns:

Ignora raspunsurile, nu vei fi pedepsit de nici o divinitate, insa, daca a existat intentia de a o lovi, este intr-adevar un lucru rau. Totusi, eu nu cred ca nu ai remuscari din moment ce ai intrebat asta aici. Poti incepe in primul rand prin a renunta la comportamente agresive aplicate animalelor, iar daca lovitura nu a fost puternica poti sta linistit(a), pantecele mamelor mamifere sunt adaptate in a-si proteja copii de mediul exterior, inclusiv lovituri sau socuri.

| SniQuit a răspuns:

S-ar putea sa nu se stie! Atat iti zic.