P.S. Daca ai facut asta cu intentie păcatul va fi pe tine. La cum scrii pari sa fii un copilaș imatur.
Mai a fost dingreseala ieseam pe usa si si nu am fost atent atata tot dar nu am facut-o intentionat apropo ai face bine sa ti cer scuze
Am crezut ca ai da cu piciorul da ai dreptate îmi cer scuze față de tine cu adevărat luasem foc )))
Ignora raspunsurile, nu vei fi pedepsit de nici o divinitate, insa, daca a existat intentia de a o lovi, este intr-adevar un lucru rau. Totusi, eu nu cred ca nu ai remuscari din moment ce ai intrebat asta aici. Poti incepe in primul rand prin a renunta la comportamente agresive aplicate animalelor, iar daca lovitura nu a fost puternica poti sta linistit(a), pantecele mamelor mamifere sunt adaptate in a-si proteja copii de mediul exterior, inclusiv lovituri sau socuri.
A nu nu sunt genul de om sa dau cu piciorul si apoi sa mai rad stiu ca sunt f multi care dau cu piciorul /pumnul dar eu nu nu sunt asa adica e o pisicuta nevinovata plus ca nu ea are rai raiul/iadul lor e aici pe pamant de aceea parerea mea e ca toti ar trebui sa pretuim animalele chiar daca uneori avem nervi daca vrei sa dai n ceva poti sa dai cu piciorul n perete in dulap in sacul de box dar nu stiu cu ce ii incalzeste cu atat mai mult nu pot sa n teleg cu ce ii incalzeste daca dau n animale dar ma rog da deci concluzia are ceva importanta daxa am lovit-o un pic (dar nu prea tare ea dadea sa iese si eu chiar atunci inchideam usa dar nu am prins-o n usa ) multumesc mult seara buna
Ane758 întreabă: