Acelea cred ca traiesc vreo 30-40 de ani daca sunt tratate corespunzator (cele de lac ) da daca iei batrana vreo 10 ani cred. Cele mici maxim 10 ani.
1.SE ZICE BROASCA TESTOASA NU TESTIOASA
2.ESTE GALAPAGOS NU SE ADUCE SAU GASESTE IN ROMANAIA.
3.Nu ai cum sa traiesti 100 de ani si broaste descrise de tine nu exista.
4.Cred ca ai innebunit.
5.IMPUSCA-TE!
Esti un fraier am zis ca nu vreau sa moara inaintea mea si sunt broaste care au depasit si 200 de ani inpuscate tu ca esti mai tanta ca orcare nu ai habar de broaste si te bagi
1.Ma bag ca vreau
2.Nu sunt un el
3.Nu am chef.
4.Invata limba si literatura romana afonule
5. "as vrea sa traiasca cel putin 100 de ani nu as vrea una care sa moara inaintea mea " tu ai zis reciteste intrebarea.
6.sunt broaste care traiesc si 500 dar nu ai cum sa ai asa ceva in Romania ca e = contrabanda
7. Daca eu sunt fraierA tu esti un om foarte cultivat, ce gluma asta nu o sa se intample niciodata
8.Stiu mai multe despre animale decat ai putea stii tu vreodata despre tine.
9.Esti un copil retard.
10.Mergi la scoala!
Ma duc la scoala dar nu invat ca un retardat tot cu capul in carti si da vreau o broasca care sa traiasca mai mult ca mine sa traiasca peste 100 de ani tu ce specie mi-ai dat ca pana la urma asta am cerut un exemplar nu mi-ai dat absolut nimic de ce te bagi daca nu sti? chiar nu vad rostu
Ca sa intrebi tu.Ti-am zis Galapagos si in caz ca nici sa citesti nu stii am zis ca nu exista o astfel de specie in Romania si nici sa o aduci aici de altundeva caci inseamna BRACONAJ.Si sa stii ca daca inveti nu inseamna ca esti un retardat la raspunsul tau anterior ai zis ca vrei una care sa nu traieasca mai mult ca tine si la intrebare si acum spui ca vrei sa traieasca mai mult ca tine.Se zice rostul nu rostu si apropo ce-ti mai place sa fabulezi
Recunosc am zis sa moara inaintea mea am gresit tot ce vreau e sa moara dupa mine adica eu sa mor si ia sa traiasca ca sa aiba cine sa-mi faca coroana Si scuze ca team facut retardat\a dar vorbeste si tu mai frumos daca stii o specie de testoasa care traieste in Romania zi-mi terog
Nu exista specia pe care ai descris-o tu in Romania la pet-shop sunt doar mici.Negociaza si tu cu un acvariu (daca au testoase) sau cu o gradina zoo nu stiu
Ok am sa incerc dar o specie mica de cestoasa care traieste macar 60 70 de ani nu sti care traieste in Romania? sau cat traieste o testoasa obisnuita care o gasesti in orce lac