Buna. eu am bichon maltez tot mascul si nici lui nu ii plac bobitele dar mananca dimineata iar dp amiaza ii dau carnita la gratar sau fiarta o data pe zi poti sa ii dai carnita si el mai mananca delicatese pentru catei gen denta sticks sau diferite gustarele.sau lasa-l 1 zi sau 2 fara mancare si o sa manance si bobite bafta :*
Da,daca de mic l-ati invatat cu mancare gatita acum nu-i plac bobitele. si pisicile mele nu mananca decat 1 fel de mancare:aia mai scumpa, daca le cumpara din aia mai ieftina sta in castron si o saptamana si tot nu o mananca. ai putea sa nu ii mai dai altceva si sa ii dai doar bobite, dar vezi daca tot nu vrea da-i normal ce mananca el.
Paiii.Daca nu ii plac bobitele te rog sa nu il obligi sa manance pentru ca am avut un caine si l-am cam obligat si era cat pe ce sa moara eram taree ingrijorata.Mai bine dai ce ii place lui :carnita sau ce ii mai place lui.
Incearca cu royal canin gastro intestinal.Al meu doar pe asta o mananca, in rest doar mancare gatita ar vrea el
Amestecale cu un sos de la mancarea voasta,ca sa nu mai fie atat de uscate.
sau dai mancare din conserve(desi e mai scumpa)
dar nu vad de ce iti bati capul, dai din ce mananci si tu(ei, nu chiar orice)si faci economie, si e si mai bine pentru ca macar tu stii ce ai pus in mancarea aia.
normal ca a dat de gustul carnitei si s-a invatat cu ea la urma urmei nici nu-i rau, cainele a fost candva un mamifer carnivor.
Buna.Daca a gustat bobitele si nu i-au placut inseamna ca nu ii place gustul asa ca mai bine nu il forta. Daca nici macar nu a incercat deschide-i gurita si bagai una. Daca ii plac va incepe sa manance bobite. Daca nu cumpara-i ceva pateu special pentru catei sau conserva cu mancare uscata dar sa ii dai si mancare gatita.
Multumesc. Asa si fac. Daca le amestec cu sos vad ca le mananca. Conserva nu prea ii place si nu i-am mai dat. Problema e ca nu am mereu carnita si as fi preferat sa manance bobite.
Oh, nu, in general, stapanii hranesc bichonii cu mancarea lor! eu am un husky de 9 luni, tot mascul, si nici lui numai ii prea plac bobitele! de ex., lui nu ii place neaparat carnea, iinsa Iubeste la NEBUNIE pateul si branza! Bafta!