Fa o pauza de vreo 9 luni la glet, repqri apoi. Odata ce se maturizează iti va fi dor sa mai faca vreo năzbâtie.
De-ar fi adevărat. Am lăsat apartamentul fără plinte 6 luni de zile. Cum le-am pus, cum le-a dat jos?♀️ plus tapet jupuit, canapea roasa și câte și mai câte. Nu cred ca o sa se potolească vreodată. Este labrador american și astia sunt în general hiperactivi. Pot sa-l plimb, sa-l aleg, sa-i fac orice i-as face ca în 5 minute e ca nou
Nu stiu rasa, credeam ca 3 Labrador Retriever, care odata ajuns la maturitate isi pierde toata energia. Sigur si al tau va roade mai putin, dar daca rasa e hiperactiva, va trebui sa te muti la curte. Eu am Malinois, care nu se opreste din alergat nici cand mănâncă, e imposibil de tinut in apartament.
PS: dresajul, oricat de bine facut, nu va rezolva problema. Dresajul presupune invatarea unui numar de comenzi pe care cainele le executa la solicitarea stapanului, nu ii va consuma energia.
Sunt doua tipuri de labrodori. Englez și american. Cel englez e pentru expoziții mai mult și cu timpul am văzut ca devine obez iar al meu e de vânătoare și e hiperactiv?♀️. Nici eu nu am știut pana sa l iau. El nu are stare nici când doarme. Da din labe, plange? și tot timpul are nevoie de atenție. Și oricâtă mișcare ar face în 5 minute e fresh
Trebuie dresat si asta nu o poti face acasa, trebuie un dresor profesionist de caini dar costă
Stiu ca trebuie dresat dar e un pic cam greu ca nu sunt un tara iar limba de aici nu o știu.
Modalitatea e sa va rastiti pe ei si sa artati furie...stiu ca unii nu suportă asa ceva dar la mine a mers, imi lua papucii si ii rodea, luam papucul si il plesneam peste bot...dar sa nu ii dati ca nebunii
Mai multa miscare pentru consumul energiei sale.Si catelusa mea teckel de 8 luni, mi-a facut acelasi lucru la pereti.Am gletuit si dat cu lavabila.Era patul langa perete, am îndepărtat patul.de perete ca sa nu mai fie aproape de zid si mi-a adus fiica un spray/solutie antiros, CHEW STOPPER, Bitter tasting formula, sticla de plastic este albastra si are un caine pe ea c-un pantof in gura, are 500 ml.Are gust amar si se da pe unde face rafagii.Asa am dezvatat-o de a roade zidul, lenjerie, coltul paturilor sau pernelor, papucilor.
DicianuIlie întreabă:
alexanderxoo întreabă: