Întrebare recomandată | Geoktalina a întrebat:

Bună ziua. Cum îmi pot dezvata labradorul de 11 luni de rosul și zgariatul pereților? Zilnic dau cu glet și tot zilnic ii su strica domnul. Cedez psihic

9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Fa o pauza de vreo 9 luni la glet, repqri apoi. Odata ce se maturizează iti va fi dor sa mai faca vreo năzbâtie.

| Geoktalina explică (pentru regis):

De-ar fi adevărat. Am lăsat apartamentul fără plinte 6 luni de zile. Cum le-am pus, cum le-a dat jos?‍♀️ plus tapet jupuit, canapea roasa și câte și mai câte. Nu cred ca o sa se potolească vreodată. Este labrador american și astia sunt în general hiperactivi. Pot sa-l plimb, sa-l aleg, sa-i fac orice i-as face ca în 5 minute e ca nou

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie dresat si asta nu o poti face acasa, trebuie un dresor profesionist de caini dar costă

| Geoktalina explică (pentru CristiDinBucuresti):

Stiu ca trebuie dresat dar e un pic cam greu ca nu sunt un tara iar limba de aici nu o știu.

regis
| regis a răspuns (pentru Geoktalina):

Nu stiu rasa, credeam ca 3 Labrador Retriever, care odata ajuns la maturitate isi pierde toata energia. Sigur si al tau va roade mai putin, dar daca rasa e hiperactiva, va trebui sa te muti la curte. Eu am Malinois, care nu se opreste din alergat nici cand mănâncă, e imposibil de tinut in apartament.
PS: dresajul, oricat de bine facut, nu va rezolva problema. Dresajul presupune invatarea unui numar de comenzi pe care cainele le executa la solicitarea stapanului, nu ii va consuma energia.

| Geoktalina explică (pentru regis):

Sunt doua tipuri de labrodori. Englez și american. Cel englez e pentru expoziții mai mult și cu timpul am văzut ca devine obez iar al meu e de vânătoare și e hiperactiv?‍♀️. Nici eu nu am știut pana sa l iau. El nu are stare nici când doarme. Da din labe, plange? și tot timpul are nevoie de atenție. Și oricâtă mișcare ar face în 5 minute e fresh

| Numauita a răspuns:

Mai multa miscare pentru consumul energiei sale.Si catelusa mea teckel de 8 luni, mi-a facut acelasi lucru la pereti.Am gletuit si dat cu lavabila.Era patul langa perete, am îndepărtat patul.de perete ca sa nu mai fie aproape de zid si mi-a adus fiica un spray/solutie antiros, CHEW STOPPER, Bitter tasting formula, sticla de plastic este albastra si are un caine pe ea c-un pantof in gura, are 500 ml.Are gust amar si se da pe unde face rafagii.Asa am dezvatat-o de a roade zidul, lenjerie, coltul paturilor sau pernelor, papucilor.

| plzdonthatexnv a răspuns:

Freaca peretii cu ardei iute

| deaconescud4arya a răspuns:

Modalitatea e sa va rastiti pe ei si sa artati furie...stiu ca unii nu suportă asa ceva dar la mine a mers, imi lua papucii si ii rodea, luam papucul si il plesneam peste bot...dar sa nu ii dati ca nebunii

Întrebări similare