| Bulboacă10Teo a întrebat:

Buna ziua TPU! Am un caine care initial a suferit de boala asa zisa,, jigodie", a fost tratat, insa dupa cateva zile a facut o rana foarte urata pe abdomen. Am tratat-o si pe aceasta, a inceput sa se usuce chiar daca nu este vindecata dar astazi l-am gasit cu o rana proaspata pe spate. Cu toate acestea el este vioi si mananca. Mentionez ca stau la tara si nu am acces la nici un medic veterinar, iar la oras imi este imposibil sa il duc cu un mijloc de transport in comun. Voi ce ma sfatuiti sa il mai pastrez si sa il tratez in continuare sau sa il dau la o asociatie de animale spre adoptie? pentru ca imi este greu sa il mai vad in halul asta.

2 răspunsuri:
| Live4Ride a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa il dai la o asociatie sau la o clinica veterinara care ar putea avea grija de el.
LA tine e posibil sa se agraveze starea lui de sanatate pentru ca nu ai posibilitatea sa il duci la o clinica si sa ii faca ceva analize! Macar incearca sa chemi un doctor veterinar acasa daca ai prin zona, daca nu intereseaza-te de cineva care ar putea avea grija de el!

| Bulboacă10Teo explică (pentru Live4Ride):

Deja s-a facut mai bine. Multumesc pentru sfat!

Întrebări similare