Dacă nu mănâncă de buna voie, lasa l, poate are dureri.
Crenvusti nu i mai Da, ii pica greu.
Https://www.petmart.ro/vetri-liquid-dmg-30-ml.html
Il poti imuniza cu niste stimulente naturiste pentru catei. Ai aici niste picături si sunt destul de ieftine.
Cremvustii trebuie exclusi din alimentatie, iar pe toata durata tratamentului ( pe care sper ca il primeste corespunzator) incearca o dieta cu orez fiert si carne de pui (fiarta si tocata marunt).
Am incercat, dar refuza complet sa mănânce, iar medicul mi-a spus sa ii dau zeama de la supa cu seringa obligat, sa înceapă stomacul sa functioneze din nou cum trebuie
Nu trebuie sa disperi daca nu mananca din prima, lipsa foamei este normala. Cred ca ti-a recomandat supa pentru a preveni deshidratarea, dar, din nou, nu dispera. Daca primeste tratamentul corespunzator, perfuzia este suficienta pentru a-l tine pe pufosul tau hidratat. Abia dupa 5-6 zile (de la tratament) o sa vezi o mica schimbare.
Sunt putin speriată, medicul face tot posibilul sa il puna pe picioare, mi s-a spus că astea 3 zile sunt critice, daca scapa de astea trei zile, sa nu imi mai fac griji, mi s-a spus că va scapa, acum astept!
In timp ce astepti, fii pozitiva. Trebuie sa crezi ca se va face bine .