Pugul este o alegere ideală pentru apartament, fiind mic și mult mai ușor de dresat. Am avut pug la apartament ani de zile si intotdeauna ne-am inteles foarte bine. De la bun început am incercat sa ii impun anumite reguli pe care el le-a respectat. Ca rasă nu are nevoie de foarte mult loc, se simte bine atât in compania oamenilor, cât și singur. Al meu nu a făcut niciodată prostii cat a fost singurel. Nu l-am lăsat mai mult de 2-3 ore singur, dar oricum se purta foarte bine.
Despre dalmatian nu stiu ce sa zic. Cunosc oameni care au avut, dar la curte. Este o altfel de fire, mult mai zglobiu decât plugul, mai jucăuș, mai expansiv. De aceea cred ca un dalmatian are nevoie de mai mult spatiu.
Oricum, depinde si ce rasă este compatibilă cu tine, cu personalitatea ta. Conteaza sa va înțelegeți, iar atunci totul este bine.
Dalmatianul este mai frumos dar are nevoie de multa miscare, trebuie scos des si plimbat in schimb mopsul se preteaza mult mai bine intr-un apartament, este un caine grasunel care nu se da in vant dupa alergare, deci pug este recomandarea mea
Pai, eu as alege pug.Este mai mic de statura, usor de dresat, doarme........eh, si este jucaus.Cand vrea, bineinteles
Plus ca nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi care e mai inteligent..sau care te apara, pentru ca daca te gandesti la aceste asptecte......nu meriti animal de casa... fara suparare
Pugul e o alegera buna, la apartamant.Caci dalmatianul e destul de mare si lasa bale peste tot(scuza-mi expresia), trebuie scos afara zilnic...iar pug-ul e mic si usor de dresat,
Spun aceasta din experienta mea.
Sper ca te-am ajutat!
Pug-ul e o alegera buna, la apartamant.Caci dalmatianul e destul de mare si lasa bale peste tot(scuza-mi expresia), trebuie scos afara zilnic...iar pug-ul e mic si usor de dresat.Nu e niciun pericol de imbolnavire.Dar dalmatianul e mai inteligent, desi...in fine.Dar amandoi dorm cam mult.Niciunul dintre ei nu are prea mult par.Stau singuri, nu strica mai nimic.Nu sunt prea mult galagiosi nici unul, nici altul, dar totusi sunt un pic galagiosi.
Spun aceasta din experienta mea.
Sper ca te-am ajutat!
EmilTraian95 întreabă: