Nu trebuie sa ii ingrijesti foarte mult decat sa aiba unde sa stea (ma refer la o cusca) si sa ii dai de mancare.
Eu am un cățeluș de 4 luni. De la 2 luni l - am învățat să stea afară. Păi, trebuie să aibă o cușcă în care să stea ca să nu îi fie frig. În cușcă poți să îi pui și o păturica. Să nu uiți să îi dai apă și mâncare. Sper că te - am ajutat!
Am o ciobaneasca mioritica de 5 luni. Are o cusca izolata cu zapada. Este foarte cald in ea. Iarna aceasta este prima ei iarna. Mai am un ciobanesc german (mascul) 7 ani. Cand da prima zapada le dau drumul.
Bună! Cățelele noastre au amândouă câte o cușcă de lemn, izolată la exterior (inclusiv pe dedesubt) cu polistiren expandat pentru exterior. Peste acesta este fixat placaj. În cuști, am pus fân, cumpărat de la Hornbach - raionul pentru animale de companie. Înainte le puneam câte un covoraș gros, dar m-am săturat de spălat, că le scoteau mereu afară și le tăvăleau prin praf! Uite-le aici pe cățelușe http://zinnaida.ro/2012/11/07/joaca-kory-si-bella-8-fmt75/
A, am uitat: cuștile sunt puse într-un padoc învelit și deasupra și lateral cu foaie de policarbonat. Se poate vedea tot pe acel blog.
Pai cusca este foarte bine izolata pe afara invelita in ciolofan, in interior paie si 2 paturi groase, cusca este asezata intr-o camaruta unde ninsoare si vantul nu intra + ca catelul are o geaca si caciulita