| BeautifulSunflower a întrebat:

Cam ce poate manca un pui de pechinez? Nu stiu ce sa ii dau sa manance.

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Doar mincare de cătelusi, de pui, mergi la magazine cu hrană de animale si cumpără i mincare umedă adaptată vîrstei lui, si mincare uscată, dar cere sfatul vinzătoarei poate că dai de una pricepută. Că doar un cătelus asa mic nu poate minca ciorbă, sau sarmale. Ce virstă sau cite luni are?

7 răspunsuri:
| keytlayn a răspuns:

Pai poti sa-i dai orice (atata timp cat nu-i mofturos.)ciorba, omleta carne(dar nu-l obisnui apoi va manca numai carne)lapte, bobite din magazin dar de junior...(sunt mici si le poate rontai)pliculete cu carne de juior de la veterinar, orez cu carne(dar carnea sa nu fie bucati mari cred ca sti si tu asta...)NU trebuie sa fie hraniti sub nici un fel cu dulciuri, mancaruri picante, ardei iuti si nici carnea de porc nu este recomandata. (are prea multe grasimi)In general ingredientele sunt, pui fiert, peste fiert, (fara oase)
orez fiert, paste, branza, iaurt, morcovi, mananca si supa cu taietei, cu galuste ….nu ii dati mancare care contine ceapa este toxica pentru catei.
Sper ca te-am ajutat!

| sikra0604 a răspuns:

Granule de la un supermarchet, eventual puse in lapte sa se inmoaie

| BeautifulSunflower explică (pentru CristiDinBucuresti):

Are 6 saptamani

| BeautifulSunflower explică (pentru sikra0604):

Am auzit ca laptele nu e bun ca le fac viermisori

| BeautifulSunflower explică (pentru sikra0604):

AAm auzit ca laptele nu e bun ca le fac viermisori

| kar1GaNNN a răspuns:

Si eu am un caine pekinez si ii dau mancare preparata adica supa ciorba chiar si paine mananca si este foarte sanatos si vioi poti sa ii dai si carne de vita sau porc dar sa nu-i dai multa chiar si lapte din cand in cand pentru ca are nevoie de CALCIU.
Sper ca te-am ajutat!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mulumesc pentru fundă, să i ti trăiască cătelusul.