2Pac si-a luat-o pe bune! Stii de ce? Fiindca prea dadea din clanta aiurea. Lasand muzica la o parte, sa stii ca avea atat de multi dusmani incat nu putea sa moara de batranete. A fost un laudaros care nu-si respecta dusmanii, si care si-a meritat sfarsitul (pac-pac!). The end!
Eu nu cred.Mie imi place 2pac chiar daca sunt fata.Are o melodie care m-a facut sa plang putin:
http://www.youtube.com/watch?v=o8Y9-JlSRXw
@Aleksutzu omule tu ai zis ca era instarit si ca nu are datori dar si-a inscenat moartea pentru ca avea datoriice naiba frate, in primul rand, 2pac a fost un om care a vrut sa schimbe rasismul, black and white, nu vroia ca oamenii sa se mai omoare intre ei doar pentru ca sta un om de culoare langa unul alb...eu il respect pentru asta, si da, nu este mort deoarece sunt dovezi:teoria 7(sau asa ceva), Makaveli(era un om condamnat la puscarie care si-a inscenat moartea+2pac a adoptat numele lui) s.a.m.d...
Eroare! nu din cauza asta a murit 2Pac. A avut niste conflicte cu o banda de cartier. Daca stii bine despre el atunci ar trebui sa stii ca s-a intalnit cu seful benzi rivale la un club si la batut pe ala de numa stia de capu lui, pe urma a plecat cu masina cu soferul sau prietenul lui si la intersectie cand au oprit a trecut o masina pe langa ei si a scos unu o mitraliera semi automata pe geam si a tras 12 gloante spre 2Pac. A fost lovit de 4 gloante. 2 in piept, 1 in spate, si unu in maxilar.