Buna,
Pot sa-ti spun ca toate. Eu animalelor mele le dau pipeta Frontline Combo, pentru fiecare pe marimea s-a.
Ca antideparazitant intern le dau Cestal (urmezi instructiunile, se dau in functie de kilograme) insa la unul din cateii mei care are 6 kg, desi s-ar recomanda 1 pastila intreaga, eu ii dau doar jumate. Am incercat odata 1 intreaga la recomandarea veterinarului si i-a fost rau de numa.
Celalalt caine are 13 kg jumate si i-am dat o pastila sau una jumate, nu mai stiu, cred ca totusi doar una, iar celeilalte e 23 de kg, i-am dat 2 pastile.
De asemenea, sampon cumpar de la Kaufland, antiparazitar, este o sticluta pe alb cu o inscriptie portocalie, si un catel si o pisica pe sticluta parca. E aproximativ 12 lei sticluta.
De asemenea zgarda (costisitoare) dar eficienta pentru un an de zile ar fi de la Foresto.
Eu as zice ca pipeta plus samponarea sunt metodele cele mai eficiente. Zgarda mi s-a parut cea mai inutila, atat pentru caini cat si pentru pisici.
Pipeta si-a facut efectul in 4 zile. Purecii mai se pun pe animale dar nu rezista pe ele si nu depun oua.