Eu zic ca ciobanescul belgian, pentru ca e agil si foarte puternic, si foarte rapid pe deasupra.Dar depinde si de catel, de exemplu : eu am un belgian si o sora de a ei, am luat'o pentru un var de a tatalui. a mea e foarte foate rea, imediat sare daca te faci spre ea, iar cealalta se fereste daca te faci spre ea si nu sare sa muste, sa latre, e mai cuminte si mai bleguta. depinde si de temperamentul catelului, e exact ca la oameni, unii sunt mai iuti la manie, si altii mai calmi, mai linistiti
Buna!
Asta nu depinde de caine ci de tine.Toti caini sunt rai daca sti sa-i educi.Un caine dresat si educat te va apara chiar daca e de talie mica sau daca este de talie mare.Dar daca vrei un caine fioros ia-ti un Pitbull sau un Ciobanesc.
Eu am un caucazian si cand ma plimbam cu el un tovaras mi-a dat o palma pe spate (in gluma) si a sarit la piciorul lui instant. mai greu a fost sa o calmez (e o ea)
Goldenul Retriver! Ca pe mine si pe fratimiu ne-au atacat 3 rromi si era si erau si caini nostri 2 goldeni retriveri si iau facut muscat pe toti! Bafta!
Sincer eu cred ca: Cainele care te iubeste pe tine te apara cand cineva sare la bataie nu conteaza ce fel de rasa...
anonim_4396 întreabă: