| Pufarinee a întrebat:

Care rasa de caini e cea mai agresiva si mai loiala?

Răspuns Câştigător
| Daniel_Berianu_1998 a răspuns:

Pai eu am 3 caini ciobanesti germani si sunt agresivi daca se ia cineva de ei sau de cinvea din familie sunt foarte loiali si destepti

9 răspunsuri:
| Americanuu a răspuns:

Doberman

| Userrr a răspuns:

Cainii lupti

| Pufarinee explică:

Dobermani sunt agresivi numai daca cineva le ameninta familia sau pe ei tongue dar cred ca sunt loiali deci e bun raspunsul tau americanuuwinking

| EmilLyWilliamS a răspuns:

Terierii laughing

| MioaraParalescu a răspuns (pentru Pufarinee):

Salut! pai o rasa agresiva e pitbulul,dobermanul,ciobanescul german,Bull Terierii,Rotweilerul,Amstafful, e ca si pitbulul, dar cred ca e mai cuminte.Toate exemplele pe care ti le-am dat,sunt de caini agresivi, darloiali, care in acelasi timp pot fi si foarte agresivi cu stapinul daca nu sunt educati.Bafta! happy

| T7uk a răspuns:

Rotweilerul

| paulaaaaa a răspuns:

Sunt foarte multe rase de caini agresive. unele dintre acestea, si de asemenea cele mai cunoscute sunt dobermanul, rotwailerul, pitbull, ciobanesc german etc, dar daca acestia sunt dresati de mici sa nu fie agresivi cu anumite persoane, nu sun si mai ales sunt caini care se ataseaza foarte tare emotional de stapan si de aceea ar face orice pentru el. caracterul unei rase de caine poate fi schimbat daca acesta este dresat de mic sa fie cum vrei tu sa fie!happy te salut!

| andreistr a răspuns:

Cel mai pai periculos caine este pitbulul, rotvailer si doberman

| beeflower a răspuns:

Dobermanul e un caine extraordinar:fidel,loial,inteligent,protector, dulce, si in ultimul rand foarte agresiv doar cu strainii dar in unele cazuri agresivitatea sa prea mare si cresterea ne adegvata poate duce la atacul propriului stapan asa ca nu iti lua un dobermann daca nai cel putin 15 sau 16 ani.

Întrebări similare