Http://www.toateanimalele.ro/Caini/Husky%20Siberian/Husky%20Siberian.php
http://cainele-nostru.blogspot.ro/......luare.html
http://www.animalutze.com/articole/husky-siberian.php
Sincera sa fiu faza cu aerul conditionat este cu dus si intors. Unii catei trebuie feriti de curent, dar avand in vedere ca este un catel care poate indura frigul cred ca este ok. Poti intreba si un veterinar in legatura cu ingrijirea si alimentatia catelului. Sper ca te-am putut ajuta cu link-urile de mai sus.O zi buna! :)
Vara trebuie hranit doar cu lactate si oua. si ai putea sa.l ti intr.o camera cu ac
Heei. Huskey nu trebuie tinuti la rece Se comporta ca si ciobanestii germani la temperatura (stiu din pura experienta). Multi cred totusi ca nu le place caldura. Dar, doar huskey nascuti in alaska si taramurile inghetate, ce sunt adaptati la mediul geros nu suporta caldura. (desi niciun caine nu suporta caldura, toti stau la mbra
). Dar totusi e bine sa aiba unloc umbros, racoros.(sunt putin mai semsibili la caldura ca alti caini, ce-i drept). Cresterea lui este mai grea, este un caine ce vrea mereu sa descopere lumea, motiv pentru care foarte multi stapani patesc sa-si piarda caini deoarece au fugit de acasa, imdiat ce vad poarta deschisa daca nu ai grija o tulesc si "pa pa cutu
Eu sincer am avut din totdeauna o repulsie negativa fata de cainii ce stau in casa. Nu mi se pare okey si nu imi place absolut deloc(ma rog daca stapanul sta la bloc e in regula
). Mancare, daca este un caine cu pedigree, multi zic sa-i dai doar mancare de fite scumpa. Eu ciobanescului meu german ii dau de toate sa manance si e medaliat cu premiu de excelenta la dresaj si frumusetea rasei.
Sper ca te-am ajutat, scuze ca am raspuns asa tarziu
(am avut huskey siberian, a murit cand il plimbam si s-au luat mai multi maidanezi cu el la bataie.)
Multumesc de raspuns . Imi pare rau de catelul care ti-a murit
.
Da... Dar macar e fericit sus, cred ca acum zburda pe nori la agatat cateluse, era chiar un afemeiat mofturos de catel... Ii semana leit lui frati'miu :')
Cat de dragut :3 cu siguranta este foarte fericit acolo sus si cu siguranta iti duce dorul si cand o sa va revedeti va fi foarte fericit :3 Sigur are companie acolo . Mi-au dat lacrimile doar gandindu-ma ca intr-o zi voi revedea ceva persoane plecate acolo sus, stiu am dat-o in altceva...
Si eu abia astept sa-l vad p tata, nu l-am vazut de foarte mult timp sper ca are grija de Hisui (daca te intrebi, hisui e jad in japoneza)
Astept ziua aia pentru a imi cere scuze, am gresit cuiva de acolo foarte mult...
Sigur te-a iertat deja. Se spune ca atunci cand un om moare si se ridica la cer are puterea sa vada ce e in sufletul celor apropiati. Sa vada cine a fost prefacut, cui ii pare rau, sau cine se preface
SanziiAndry întreabă:
Desh întreabă: