| Connrad a întrebat:

Cateaua mea are ceva la gura de 2 saptamani. Ii lipseste o bucata din falca pe partea stanga si putin din partea dreapta. Sange nu am gasit dar miroase foarte urat. Am dat-o cu Rivanol, Albastru de Metilen si cu un unguent special pentru asa ceva. Cat o dadeam cu unguentul ala parca nu mai avea acel miros dar cum s-a terminat tubul cum a inceput sa miroasa iar foarte tare desi in continuare o dadeam cu Rivanol si Albastru de metilen. Nu am cum sa o duc la veterinar pentru ca nimeni nu o ia in masina si nu am bani sa ii spun sa vina casa. M-ar costa peste 500 de lei daca l-as chema acasa, atat mi-au cerut aproape toti. Cu ce as putea sa o mai dau?

3 răspunsuri:
| millar a răspuns:

Buna nu am inteles prea bine cazul tau dar iti dau un sfat, este un medic veterinar pe Facebook gratuit pe care poti sa il intrebi pe mine m-a ajutat foarte mult si raspunde in maxim o zi. Contul lui de Facebook este intreaba veterinarul si are o poza la profil cu un catel si o pisica pe fond albastru. Daca nu te descurci sa il cauti da mi mesaj

| Connrad explică (pentru millar):

I-am trimis mesaj, sper sa imi raspunda. Multumesc frumos

| millar a răspuns (pentru Connrad):

Sa ma anunti daca iti raspunde?