| roxycool a întrebat:

Cateaua mea rupea florire pe cale le aveam in curte(acum nu le mai avem cai frig) dc?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! rupe flori din placere poate asa a facut cand era micuta si ii place sa le rupa, pune si tu ceva sa nu mai ajunga la flori daca tii la flori. Eu la caini mei ii las in pace cum sunt ei cu bune si cu rele nimeni nu este perfect si omu greseste mult in fata lui Dumnezeu si il iarta pe om, nu este nimic iesit din comun sunt animale nu poti sai certi pentru ca nu inteleg sa-ti traiasca catelusa! succes

15 răspunsuri:
| YumiSukinanda a răspuns:

Cataua me-ai cuminte dar are un obicei rupe toate florile ce vin in calea, poate va intrebati cum s-a intamplat beleaua? pai raspunsui simplu asa face cataua

| YumiSukinanda a răspuns:

Cataua me-ai cuminte dar are un obicei rupe toate florile ce vin in calea ei, poate va intrebati cum s-a intamplat beleaua? pai raspunsui simplu asa face cataua

| roxycool explică:

Da da de plictiseala ce sa zic hai mars la spital si internativa sa va puna doctorul un creier mai bun ca al meu

| pinguuina a răspuns (pentru roxycool):

Tu ai intrebat, noi ti-am raspunshappy Intreab-o si pe mama ta, sa vezi ca noi nu mintim. si du-te la somn, pitica de 8 ani care abia stii sa scrii!

| roxycool explică:

Am 10 ani uh c***o

| pinguuina a răspuns (pentru roxycool):

Acuma de ce esti nervoasa iar? Ti-o afirmat si mami tau ca e adevarat ce zicem noi? ofof, nu mai plange, ca nu o sa poti dormi linisititahappy te pup micuto, si nu mai vorbi urat, ca vine bau bau dupa tinehappy

| roxycool explică:

Rank ce dracu cauti aici nu teo educat mata sa fi civilizat dutn **** matii

| hate1t4ll a răspuns (pentru roxycool):

Pai vrei sa ma comport civilizat cu maimutele ca tine? Sau esti cioara?

| roxycool explică:

Du-te dracu de m***t

| pinguuina a răspuns:

Ca nu esti o buna stapana si o lasa-i sa se plictiseasca

| hate1t4ll a răspuns:

Roxyca,proasto,cand intrebi de ce rupe cainele florile e ca si cum ai intreba de ce ploua.
E CAINE IN P*** MEA.
Astia au incercat sa-ti dea un raspuns cat mai bun si tu ii injuri ca o tiganca borata ce esti, nesimtito.

| pinguuina a răspuns (pentru hate1t4ll):

Hey thankshappy

| hate1t4ll a răspuns (pentru pinguuina):

No problem.

| marianaana a răspuns:

De plictiseala! pinguuina are dreptate!