Buna! rupe flori din placere poate asa a facut cand era micuta si ii place sa le rupa, pune si tu ceva sa nu mai ajunga la flori daca tii la flori. Eu la caini mei ii las in pace cum sunt ei cu bune si cu rele nimeni nu este perfect si omu greseste mult in fata lui Dumnezeu si il iarta pe om, nu este nimic iesit din comun sunt animale nu poti sai certi pentru ca nu inteleg sa-ti traiasca catelusa! succes
Eh, asta e adevarul. nu trebuie sa te iriti. Daca se plictisea catelusa, ca nu te jucai cu ea, iti dai seama ca rupea florile. Vai vai
Da da de plictiseala ce sa zic hai mars la spital si internativa sa va puna doctorul un creier mai bun ca al meu
Roxyca,proasto,cand intrebi de ce rupe cainele florile e ca si cum ai intreba de ce ploua.
E CAINE IN P*** MEA.
Astia au incercat sa-ti dea un raspuns cat mai bun si tu ii injuri ca o tiganca borata ce esti, nesimtito.
Cataua me-ai cuminte dar are un obicei rupe toate florile ce vin in calea, poate va intrebati cum s-a intamplat beleaua? pai raspunsui simplu asa face cataua
Cataua me-ai cuminte dar are un obicei rupe toate florile ce vin in calea ei, poate va intrebati cum s-a intamplat beleaua? pai raspunsui simplu asa face cataua
king5151 întreabă: