anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Catelul meu a facut diaree (scuze...) Ce sa fac sa ii treaca? E un bichon de 6 luni

11 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Fa-i un pilaf cu ceva carne, ca sa manance. Da-i branza. Si dupa ce ii trece, nu ii da imediat hrana solida, ia-l cu supa in care inmoi paine. Poti incerca si ceai de menta in vasul de apa, dar s-ar putea sa nu vrea; a mea a refuzat si a trebuit sa ii dau apa. Pe viitor, incearca sa ii dai mancare speciala pentru catei si sa nu ii dai apa de la robinet, daca stai in Bucuresti, de exemplu.

| Ben. a răspuns:

Cainii mei fac diaree de fiecare data cand le dau mancare gatita in loc de bobitele pentru caini uscate.

| DiMoDi a răspuns:

Dă-i o lingură plină brânză de vaci sau 50 gr cascaval. Nu mai mult că pe urmă vii să intrebi ce să-i dai să-i treacă constipaţia big grin

| cornelia_7230 a răspuns:

Du-l la veterinar, asa cum a spus si Zazu. Poate fi ceva banal, dar poate nu. Oricum incearca sa-l faci sa bea ceai de menta in loc de apa de la robinet, macar pentru perioada asta. Dupa aceea da-i apa plata, sau macar apa de la robinet fiarta si racita.

| rosuv a răspuns:

Veterinarul iti va da o pastila care costa pana in 5 lei si problema va disparea.De asemenea iti va recomanda orezul fiert.

| gabrielutzu a răspuns:

Nu te scuza, si oamenii fac diaree...
Dai sa manance orez fiert si da-i cu lingurita ceai de menta concentrat.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are vaccinul anti-parvo? Are diaree sau si voma? Imi inchipui ca l-ai vaccinat la timp mai ales pentru parvo-viroza. Mergi cu el la un veterninar cat mai repede pentru a verifica certificatul de vaccinari, diareea si voma sunt simptomele parvo-virozei mai ales la un pui. Daca are numai diaree ii poti face doar orez si morcov si un praf de sare pentru cel putin 3 zile. Dar chiar te rog sa mergi la un veterinar, noi nu iti putem spune daca este o diaree banala sau are alte probleme. Poate fi si mancare pentru caini, Pedigree nu prea este indicata cainilor datorita diareei pe care o produce, sau datorita mancarii gatite care are prea multa grasime. Mergi la un veterinar.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| haladita2307 a răspuns:

Du-l la doctor si intreaba ce ai putea sa-i dai.