Întrebare recomandată | XxDream a întrebat:

Catelusa mea are acum 2 luni. La cat ar trebui sa incep dresajul?

Răspuns Câştigător
| eaglewatch01 a răspuns:

Cam peste3-4 luni.Acum are doar chef de joaca, nu de asimilat cunostinte sau comenzi.

11 răspunsuri:
| PiTbuLuL a răspuns:

Dresajul la orice rasa de caine va incepe doar la varsta de 6 luni.Pentru ca pana la acea varsta stiu doar sa se joace!

| Corina29 a răspuns:

Incepe de la 5 luni.e bine daca incepi asa.

| Frumusika180 a răspuns:

Peste 4 - 5 luni happy

| AziNoapte a răspuns:

Depinde ce rasa e, la majoritatea cainilor/cateluselor se incepe la 5-6 luni

| XxDream explică (pentru AziNoapte):

Este Ciobanesc Carpatin

| eaglewatch01 a răspuns (pentru XxDream):

Daca totusi vrei sa te apuci de treaba, vezi daca asculta comenzi usoare de genul sezi sau nu e voie, mai exact NU hotarit. Daca depune interes, te-as sfatui sa o iei incet fara sa-l plictisesti.Cind vezi ca nu mai e atent, il lasi putin si apoi continui joaca cu el, inserind din cind in cind si cite o comanda din cele doua.Dar in joaca, fara prea multa hotarire.Indicat ar fi sa incerci dresajul nu mai mult de 30 minute pe zi.

| Iulliana1993 a răspuns (pentru eaglewatch01):

Pei incearca acum si vezi cum raspunde la comenzi. Daca nu asculta mai las.o vreo 2-3 luni.

| eaglewatch01 a răspuns (pentru Iulliana1993):

Daca problema ar fi in afara cunostintelor mele, crede-ma ca nu-mi face nici o placere sa dau raspunsuri doar de dragul de a tasta.Salut si mai cerceteaza.

| XxDream explică (pentru eaglewatch01):

Am incercat acum, si e destul de desteapta. Stie sezi-ul dar pe celelelalte nu le intelege. O sa incep la 4-5 luni. Vreau sa spun ca s-a acomodat chiar foarte bine cu mine. Multumesc de raspuns :**

| AziNoapte a răspuns:

Cred, nu sunt sigur dar la aceasta rasa care este foarte protectoare si loiala stapanului, ar incepe de la 5 luni

| diavolulnebun a răspuns:

Incepe de acum cu comenzi usoare la 5-6 luni nu o iti mai dea atentiewinking!