Cam peste3-4 luni.Acum are doar chef de joaca, nu de asimilat cunostinte sau comenzi.
Cred, nu sunt sigur dar la aceasta rasa care este foarte protectoare si loiala stapanului, ar incepe de la 5 luni
Daca totusi vrei sa te apuci de treaba, vezi daca asculta comenzi usoare de genul sezi sau nu e voie, mai exact NU hotarit. Daca depune interes, te-as sfatui sa o iei incet fara sa-l plictisesti.Cind vezi ca nu mai e atent, il lasi putin si apoi continui joaca cu el, inserind din cind in cind si cite o comanda din cele doua.Dar in joaca, fara prea multa hotarire.Indicat ar fi sa incerci dresajul nu mai mult de 30 minute pe zi.
Pei incearca acum si vezi cum raspunde la comenzi. Daca nu asculta mai las.o vreo 2-3 luni.
Dresajul la orice rasa de caine va incepe doar la varsta de 6 luni.Pentru ca pana la acea varsta stiu doar sa se joace!
Daca problema ar fi in afara cunostintelor mele, crede-ma ca nu-mi face nici o placere sa dau raspunsuri doar de dragul de a tasta.Salut si mai cerceteaza.
Am incercat acum, si e destul de desteapta. Stie sezi-ul dar pe celelelalte nu le intelege. O sa incep la 4-5 luni. Vreau sa spun ca s-a acomodat chiar foarte bine cu mine. Multumesc de raspuns :**
MyNameIsCata întreabă:
dbelbita întreabă: