Am un catel de talie mica. Nu cunosc rasa exact. Am si doua pisicute. Pentru ca sunt suflete si e bine sa ai macar un animal. Animalele nu te judeca, si iti ofera afectiune.
Am un catel de talie mica . Nu cunosc rasa exact . Am si doua pisicute . Pentru ca sunt suflete si e bine sa ai macar un animal .Animalele nu te judeca , si iti ofera afectiune .
Eu n-am pisicuţă, am ditamai motanul! Bilă s-ar simţi jignit la aşa o afirmaţie...cum de ce? Aşa a vrut el, a venit într-o zi şi n-a mai plecat, îi convin probabil orele de masă şi meniul...
Am doi catei, unul ceobanesc german>>baiat>> si o fata pekinez...mai am o pisica pe nume Mishu
Am doi yorkshire terrier. o fata si un baiat. pe fetita o cheama tina iar pe baietel jimmy
Eu am doua pisici, care nu sunt de rasa dar sunt foarte dulci.Mai ales ca le-am crescut de la 2zile...pentru ca niste oameni fara suflet le-a aruncat in parc.
Eu am pisica acum, am avut si catel, dar a murit. De ce? Ca imi plac si ma fac sa ma simt bine. Ne jucam, sta cu noi, ne asculta, face si prostii.
3 catei : Husky, ciobanesc mioritic si un Teckel. Si o pisica : Birmaneza metis. si de ce... nu stiu exact
AvalohAlyn întreabă: