V-am povestit vreodata de POCI? nu? pai poci este unul dintre adorabilii mei catei, poci -de la POCITURA! sau de GALEATA? nici de galeata nu v-am povestit? era una dintre pisicile mele, a trecut biata in nefiinta, dar stati linistiti ca eu mai fac din cand in cand cate 4 pisici, acu am 3, aveam eu mai multe dar Max! alt catel adoorabiillll, le cam mananca la micul dejun.max si poci sunt prieteni, de curte si de os.max-cu invaliditate de gradul shpe, calcat brutal de doua masini in 5 minute.noroc ca practica am facut numai in tinerete(stiu unii de ce), asa ca l-am dus la veterinarul cel mai scump, nu de alta, dar sa scape bierul catel din incurcatura.
Nu Timea nu vreau sa abuzez de ospitaliatatea ta, hamsterul ti-l las tie, avind in vedere ca-i mic si nu ne ajunge amindurora. Iar eu ma rezum la cina pe care mi-ai promis-o si pe care o voi savura singur, ca tu vei fi trotilata si deja o sa faci nani confortabil in fotoliu Singura conditie sa nu sforai prea tare, ca o sa-mi bruiezi muzica ambientala si te culc pe balcon pe urma sa te piste tzintzarii
Shampanie Timi? Iak, asta-i ceai cu apa, daca vrei iti las toata sticla tie si eu ma ocup de sticla mea de whisky. Si ok, nu te las prada tintarilor, ca oricum daca bei ceaiu' ala de-i zici tu shampanie, nu ajungi sa mai sforai. Sau sa nu-mi zici ca te imbeti si din asta, ca ride si hamsteru ala de tine pe urma Si ouale pe care le faci dimineata eu le vreau ochiuri cu galbenusu moale si merg pe mina ta la prinz. Sper sa fie ceva bun ca altfel te pap pe tine
Un ciobanesc german pe nume Leo (Leonardo). Ii deja batran dar inca ii mai place sa fuga dupa mingea lui albastra.
Deniissel întreabă: