Pai eu am un catelus, un cocker spniel negru pe nume Kira si un hamster Pitic cu gri si alb si o cheama Shobo si 5 peste Guppy care nu au nume Tu ai?
Eu am 2 perusi o fata si un baiat(Miky&Riky) si mi as dori un caine un golden retriwer sau un labrador deoarece sunt ff dragastosi cu copii mai ales. uh ce ai?
Buna!
Am o zebra australiana foarte draguta!
Este mascul si il cheama Cipciricu :x:))!
Uite o poza : http://www.animalutul.ro/......vitate.jpg
Pai...mi-as dori un catelus:X!
Pa, pa.
Buna.
Am doi perusi foarte draguti Rita si Richi, imi doresc foarte mult si un catel.
Pa, pa.
Buna! Eu am doi perusii...pe nume Viki&Kiki si Pesti.Dar alintarea la papagali e (Vikita&Kikito) cei mai simpatici!
Buna eu am un porcusor de guineea.Este fetita si o cheama Rony.Sincer eu mi-as dori si un catel,si o pisica,papagal, iepure, hamster pentru ca eu iubesc din suflet animalele.Numai bine.
Buna`
Eu as vrea un labrador goldeen; xxx. sa creasca mare si sa ma plimbe cu rolele >:]
Cred ca i-as pune numele darley
Am un motan negru. Dar mi-as dori o pisica de rasa foarte blinda lenesa chiar care sa-i placa sa fie mereu scarpinata si dadacita.
Am o maimuta pe care o cheama zina, un papagal:roky, si un catelus canish:Liam! paa!
Eu am un schnautzer pitic si un cane corso pe schnautzer o cheama betty si pe cane corso o cheama zara si mai am trei pisici care au fost combinate mama era persana si tatal maidanez marog...ele par de raasa dar nu e asa si le cheama kitty, milli si pufi