As alege hamsterii, pentru ca sunt foarte adorabili si cuminti, ca dezavantaj gasesc doar faptul ca fac zgomot noaptea si ca sunt foarte sensibili. Porcusori de Guineea nu as alege deoarece am auzit ca au un miros neplacut, dar in schimb sunt foarte dragalasi Funda? :*
Hamsteri pentru ca sunt mai usor de ingrijit si sunt foarte inteligenti si jucausi, usor de hranit dar ca dejavantaj as putea spune ca nu dorm toata noaptea si sunt zgomotosi spre dimineata dar eu una ii ador.
Eu zic ca hamsterii sunt mai dragalasi,porcusorii sunt cam nu stu cum, amandoua animale sunt frumoase, la un animal trebuie foarte multa munca, dar la amsteri este alfel, ei sunt mai usor de intretinut. Funda?
Voi astia nu stiti nimic despre porcusori avantaje porcusor:te poti juca cu el, traieste mult, e piretenos si sociabilde domesticit poate face peste 20de trucuri,e usor dezavantaje porcusor manca si are excrementele mai mai mari,nu urineaza intr-un colt avantaje hamster :manaca si urineaza mai putin,urineaza intr-un singur colt dezavantaje e nocturn face galagie noaptea tu nu stai trez pe inserate, nu te poti juca cu el, fuge nu stie ca truc decat sa se roteasca, zgarie, musca traieste putin
Plasticmoon te inseli hamsterii nu-s inteligenti am avut hamster si am porcusor de guineea sunt multumita mai mult de porcusorii.hamsterul meu caand il puneam pe masa sare de pe masa. porcusorii o fac din greseali si nu pot preciza inaltimile.voi cu hamsterii vostrii. dupa titlu normal aleg porcusorii
ioana181 întreabă: