anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ați face în singura zi liberă dinainte de a începe 47 de zile de dus la serviciu zi de zi fară weekwnd-uri libere fără nici un fel de liber!?
Eu mai am doar mâine liber!
Apoi timp de 47 zile o să muncesc zi de zi în picioare 12 ore / zi.
Ce să fac în singura zi liberă?

4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

As face mai multe activitati care imi plac. Gen imi comand sau gatesc mancarea favorita, ma uit la serial, citesc ceva interesant, ma plimb, etc.

| zilog a răspuns (pentru Wr3nch):

Mâncarea mea favorită este niște salam ținut la fum timp de 9 ani în Elveția pe care îl pot cumpăra doar dacă mă cazez acolo măcar 3 zile.
Altfel nu îmi vinde. Ca și bni este acceptabil vreo 7 euro 50 grame dar este atat de uscat ca si babicul românesc foarte condimentat si foarte aromat doar că este atât de uscat în cât palul din care este făcută mobila este moale in comparatie cu acel salam
zici ca e o bucată de pal când o bagi prima data in gura
apoi peste câteva secunde incepe sa se imoaie si sa degaje mirosuri si arome si miresme si gusturi neucioare mai jmechere de cât opiu cu heroină făcute sandwich.
Atât de bun este salamul espectiv in cat m-am dus până în Elvetia fără nici un fel de altă trebă de două ori doar ca să mănânc salam ținut la fum timp de 9 ani.
Ultima dată mi-am cumpărat atât de de 370 Franci elvețieni
mi-a ajuns vreo 3 luni

Nu as aloca timpul pentru seriale pentru ca mă oftic pe urmă si poate îmi vine vreo idee mai inteligenta si o sa mor de ciudă că nu m-am dus să înot de exemplu.

Iar de plimbat mă tot plimb la muncă fac aproximativ 4 Km în fiecare oră de mers muncit găurit sudat tras fire montat piese electornice automate programabile cilindri psistoane senzori...
am o aplicatie pe tel si imi zice ca am facut in medie 4Km de miscare pe ora.

| Caricaturistafaralimite a răspuns:

Ai putea de exemplu sa urmaresti comedii sau faci un vlog cum sa supratuiesti zi de zi fara net

| zilog a răspuns (pentru Caricaturistafaralimite):

Am ceva vise planuri idealuri asa că timpul nu imi mai ajunge! De și știu ca internetul poate fi folosit si pentru amuzament
seu pentru a sinucide timpul
cum zic unii a omorâ timpul cu ceva
eu am folosit acestă expresie spusă din alte puncte de vedere pentru a trezi oamenii pentru ai șoca pentru ai face să conștientizeze că viața nu este ne limitată și infinită! Ci ea se termină la fel ca și potența bărbaților, Asa că gândesc cu spaimă la ziua când nu o să îmi mai funcționeze jucăria. Iar până atunci am mii de planuri care imi cutremură mintea cu putere vise idealuri iubesc ce iubesc urăsc ce urăsc nici de asta nu mă feresc pierdut printre gânduri ce nu le pierd in zori visez si visez in culori ( visez să pot avea firma mea să fac bani nu pentru că mi-ar trebui mie banii, dar banii întrețin dragostea îmi pot oferi un concediu mai lung, o perioadă de timp în care să o pot petrece alături de o femeie dulce dulce dulce dulce dulce care să se poarte extraordinar de frumos care să facă absolut tot ce îî stă în putință să ma facă să mă simt iubit și fericit
să pot spune sunt iubit sunt fericit apoi să mor împlinit.

Am multe vise visuri în cap mă simt de parcă aș fi pierdut orice șansă și toate c
ă c aturile vin după mine în avalanșă dar am focul și ardoarea să trec peste
și nu îmi pasă de greutățile trecute eu vreau creste multe atinse depășite să privesc spre altele ( de exemplu acum doresc să fac rezidență în UK și să cumpăr o casă aici)
Am atâtea lucruri care nu sunt așa cum trebuie de la viață la muzică la planșa mea și de și îmi pasă de ea sunt în transă
Am o stare de nu vrei să auzi mintea și sângele infestat cu alcool și droguri ușoare mă face să mă simt unicat în al meu pat ca șî atâția inculțî dar tot mintea îmi spune că eu nu sunt așa, mă duc fac o baie in baie si de și am șiroaie de lacrimi închise în mine nu le las să iasă ci le las să crească printre bucăți de încredere rupte poate va răsări ceva vreo idee care să mă ajute să merg mai departe
să găsesc potul câștigător
Nu mușc din măr dar mă pierd în vise închise în mine ce par ne realizabile ca idei nu sunt ușor de atins dar mă bazez pe experiențele anterioare și estimez n zile de muncă, invetiv fiind încetez să visez negativ mă voi descurca să iau seva viitorul nu e în derivă trecutul nu e o eschivă și o să ma bucur sincer de tot felul de lucruri pentru care nu irosesc acum timpul pe Facebook sau tinder sau Instagram sau alte porcării dinstea
ci dacă am câteva secunde încerc să le aloc pentru a învăța și mai bine limba Engleză și pentru a învăța și mai mulă programare șî mai mulță electronică pentru ca o dată puse în practică să îmi permită să achiziționez mai multe compoete mai multe piese și să plătesc cercetători științifici pentru a cumpăra răspusuri la întrebări ce îmi vor lumina pe alocuri mintea pentru ca să pot realiza cu succes reparatii despre care ații spun că sunt imposibile sau extraordinar de greu de realizat. Cu cât sunt mai complexe cu cât mai mulțî au fugit de cacele lucrări realizarea lor cu succes mie îmi aduce un orgazm profesional o satisfacție intelectuală și sufletescă din ce în ce mai mare
apoi fiecare lucrare complicată dusă la bun sfârșit mă întărește îmi dă curaj să abordez lucrări și mai complexe cu logică hidraulică optoelectroniă pneumatică și mecanică combinate care îmi permit să EXCELEZ să îmi pun în practică cunoștințele și abilitățile acumulate în zeci de ani de muncă asiduă șî acumulare de cunoștințe.
Acum simt că a venit timpul să nu îi mai imbogățesc pe unii expluatatori adica angajatori
a venit timpul să am eu sculele mele piesele mele componentele mele tot ceea ce îmi trebuie pentru a putea să bag banii în buzunarele mele.
Așa că de și aș vrea și eu sa pot să frec menta pe internet aiurea uitându-mă cum îmbătrânesc nu prea mă lasă conștiința! Urlă la mine!
Nici măcar muzica care îmi place mie ( SLADE, ACDC, BB King, Nina Simone, Led Zeppelin, raimstain, iris, pink floyd, john lenon, Queen, Mikel Jakson, BIG MAMA THORTON )
nu mă lasă de multe ori să o ascult ci mă pune să învăț engleză...

Ce să îti spun frecarea mentei pe interent eu o consider bătaie de joc la adresa Lui Dumnezeu care ne-a dat viața asta ca să o petrecem cu persoana iubită să facem dragoste să ne iubim să petrecem clipe frumoase impreună
să ascultăm o muzică bună
să facem o drumeție sau un concert la chitara cu prietenii lângă un foc de tabără
sau să mergem la pescuit...

dar pentru toate aceste plăceri simple in ziua de azi trebuiesc bani de benzină hotel mici bere cârnți de pleșcoi, dar nu trăim doar pentru asta ci trebuie să lăsăm o casă moștenire copiilor copiilor noștri
mai avem și hobby-uri de exemplu colecționatul de obiecte vechi foarte valoroase
care necesita acele plastice pe care ne vindem zile din viața noastră diavolului
zile care nu se mai intorc
ci putem considera ca am ucis o zi din viata noastra si am dat-o la schimb pe un pumn de fise.