| twitttttt a întrebat:

Ce caine ar fi bun pe langa casa? Ca sa apere locuinta de hoti ...etc.

Răspuns Câştigător
| adriana49 a răspuns:

Buna.Eu cred ca nu trebuie neaparat sa ai un caine de rasa pentru paza.Eu am unul si este maidanez are 2 ani si il cheama Beethoven, dar sti de ce i-am pus acest nume? Pentru ca de fiecare data cand aude masina de pompieri, salvare sau aude muzica incepe sa urle.Sunt foarte multumita de el si sunt bucuroasa ca am reusit sa il salvez de viata de maidanez. Daca vrei caine pentru hoti de recomandat e sa iei de la adapost sau de unde poti face rost pui dar sa fie mare cand o sa creasca.A meu cand se ridica pe labute este cat mine adica 1, 75 cat am eu.Crede-ma nu o sa iti para rau ca adopti un catel maidanez.Nu sunt pretentiosi si traiesc mult (uite ex :pe primul meu catelus il chema Rex l-am primit cadou de la mama mea la varsta de un an si vreau sa spun ca era tot maidanez dar a trait 19 ani exact am eu acum). Oricum numai tu poti sa alegi cainele ca ti se potriveste. Sper ca am fost de ajutor.

13 răspunsuri:
| sabyrony a răspuns:

Cainele lup dar daca este pentru oameni batrani un golden Retrier sau Labrador.

| axeldavid a răspuns:

Un ciobanesc germansau un rotwiller

| s3s a răspuns:

Doberman sau rottweiler

| Sexyboo a răspuns:

Ciobanesc german este cel mai bun caine de paza. Funda?

| balex96 a răspuns:

Cea mai buna alegere ar fi un caine lup sau ciobanesc german sunt proetenosi din punctul meu de vedere iar un pitbull ar fi bun dar ai grija cu el.

| JasminJ a răspuns:

Orice maidanez gasit pe strada daca il cresti de mic este bun.

| VERSACE_7822 a răspuns:

Inceraca-l pe tactu i cel mai sigur si ieftin
funda!?

| twitttttt explică (pentru VERSACE_7822):

Nu am sa o fac ca deja mi-am gasit caine...un VERSACE_7822 ar fi foarte bun doar ca e cam...

| skif2skif a răspuns:

Sincer, decat sa ti cainele in lant in ploaie mai bine iti achizitionai un sistem anti efractie!

| ghiolbitza a răspuns:

Eu recomand un Schnauzer Urias, e foarte misto ca specie de caine, se ataseaza repede de stapan si e ditamai cainele, deci hotii o sa fuga numai cand il vad.

| VERSACE_7822 a răspuns (pentru twitttttt):

Scump!

| TheQuestioner a răspuns:

Orice rasa de ciobanesc, doberman, rottweiler, in general rasele de talie mare

| Negativu01 a răspuns:

Ei bine daca vrei caine doar petntru paza zic un doberman rotwiller pitbull buldog sau o corcitura care imiplica o rasa dintre astea.Corcitura dintre beagle si labrador nu e una de paza.Dar corcitura dintre buldog si beagle i bine.