| aditzubmx a întrebat:

Ce fac daca mi-a murit pestisorul meu crying(( era un pestisor deosebit si nu ma pot opri din plans, cum pot face sa nu ma mai gandesc la Timi(pestisorul) era rasa gurami rosu, va rog frumos astept raspuns ca plang de ieri in continuucrying( ce sa fac?crying dau funda!

Răspuns Câştigător
| MiSSyoUNow a răspuns:

Pai in primul rand il inmormantezi cum se cuvine. Il ingropi si pui un semn. Cand ti se va face dor de el sa stii unde sa te duci. Du-te si ia alt pestisor din aceeasi rasa si spune-i tot Timi, si o sa vezi ca o sa uiti mai repede si o sa zici ca nici nu a murit, ca a fost cu tine tot timpul asta. Pana vei face rost de un pestisor la fel du-te s ia o ciocolata si impartea cu cel mai bun / cea mai buna prietena. Vei trece mai usor peste. Fundita?

7 răspunsuri:
| mady2888 a răspuns:

Treci peste...

| db90 a răspuns:

Daca ai peste 15 ani du-te la un doctor, vb foarte serios

| george232323 a răspuns:

Daca esti la bloc aruncal in toaleta si daca esti la casa cu groapa de vidanjare nul arunca in veceu.Sau fai inmormantare fitzosa.Sau aruncal intru-un lac si treci peste.

| MiSSyoUNow a răspuns (pentru db90):

Sa te duci tu la doctor. Dupa ce ca i s-a intamplat asta tu il/o mai ei in ras. Du-te tu la doctor si spune-i ca ai ramas fara compasiune. Sa-ti dea o supra doza sa ti se incarce bateriile.

| aditzubmx explică (pentru MiSSyoUNow):

Multumesc dar nu cred ca voi uita de el

| db90 a răspuns (pentru MiSSyoUNow):

Mie scarba de voi, alti mor de foame si voi duceti caini si pisicile la tratamen, pentru blana lucioasa le luati whiskas cu ficatei ect. In loc sa ai grije de un orfan mai bine ai grija de un caine. Voi sunteti cei bolnavi si orbi.

| aditzubmx explică (pentru db90):

Orfanii sunt prosti ca nu-s copii tai siti fora banii dacal inveti cu bani orbule