| UnTipObisnuit a întrebat:

Ce iti face viata mai putin mizerabila?

17 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Dulciurile.

| baru a răspuns:

Mediul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

As fi ipocrit sa zic ca am o viata mizerabila.
Dar condusul ma binedispune mereu.

| Catrice a răspuns:

Întrebarea asta îmi face viata mai putin mizerabilă.

| Holiday a răspuns:

Educatia, banii, prietenii, dragostea, sexul, nu neaparat in ordinea asta.

| Sn4k3 a răspuns:

Lucrurile care-ti plac.

| Donsavas a răspuns:

Dușul mai des,iesitul in parc, curățenie generala in casa, dormitul, etc. M am gândit la igiena mai mult aici. Dacă ai probleme cu depresia, sunt n moduri de a lupta cu ea.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Prietenii. Ma fac sa uit de toate problemele laughing. Dar nu pot sa zic ca am o viata mizerbila.

| Plato a răspuns:

Iubirea, copiii, familia, un scop maret etc.

| Yurisa a răspuns:

Viata mea nu e mizerabila ca sa am nevoie de un lucru de care sa ma agat laughing

| Justme1997 a răspuns:

Pisica mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ideile. Altfel spus, reprezentările pe care le facem noi despre lucruri şi situaţii. Lucrurile nu sunt în sine bune sau rele, doar părerea noastră le reprezintă drept bune sau rele, vesele sau triste etc. Şi aici trebuie dă acţionăm, asupra ideilor, ele fiind sub puterea noastră. Gândim, de exemplu, că moartea este prin ea însăşi ceva îngrozitor, deşi nu este decât o urmare a ordinii generale din natură, ea nefiind rea decât în ideea prin care ne-o reprezentăm. Aş zice, deci, că este important să facem distincţie între lucru şi idee. Şi în asta cred că stă tot "secretul". Ca să ne facem viaţa mai puţin mizerebilă trebuie să apreciem fiecare eveniment conform reprezentării care ne permite să nu ne punem singuri piedici spre fericire.

| AlexDarius3 a răspuns:

Fifa 19

| Demetrov a răspuns:

Zmeu` Ninja`

| iwantananswer a răspuns:

Tu!

| AnaPlaiasu a răspuns:

Cititul,plimbarea si comunicarea cu cei apropiati in cazul in care te referi la o stare de spirit.

| DanyPhantom2005 a răspuns:

Un animal de companie poate o pasare care cana frumos (turturica, perus) sau un hamster e haios și te poți juca cu el

Întrebări similare