Poti sa iti iei leguminoase (adica fasole, mazare, naut, linte etc.) si sa faci mancare din ele. Sunt ieftine, au proteine si alte substante nutritive, se pot pastra mai mult timp pentru ca sunt uscate (mai putin mazarea care vine congelata dar e ok si asa) si gustoase.
Ce pare ai de mâncare de care mănânc și eu pâine, oase, spaghete etc? Sunt bune nu?
Nu, nu sunt bune, poti orez cu legume si carne tocata.
NU oase, paine si spaghete!
...adult-15kg
Ar veni 13. 5ron/kg pret super bun pentru o hrana super premium;)
www.petpal.ro/caini/hrana-uscata/adult&filter=14
Vezi aici ca au ceva oferte.
Oase? E cumva la misto?
Trebuie sa mananci mancare din care sa iti iei substante nutritive. E ok daca la asta adaugi si putina paine, orez, paste etc. dar nu asta ar trebui sa fie principalul constituent. In plus carbohidratii ingrasa. Deci trebuie sa mananci ca sa te hranesti nu ca sa iti umpli stomacul.
Scuze.
Deci tu cred ca ai vrut sa scrii "cainelui". E o diferenta enorma intre sinelui si cainelui. Credeam ca vrei idei de mancare pentru tine.
Si da, oamenii la tara dau cainilor mancare gatita de la ei si traiesc multi ani fericiti, mancarea de caine din comert are numai chimicale.
Mancarea care o dau eu catelelor mele si singura care au acceptat-o de fapt din comert este de la firma Brit cu somon si hering.Nu se gaseste decat pe net si este 50 lei sacul de 3 kg dar e foarte buna pentru blana, nu le mai cade parul, nu au alergii, si cred ca e si gustoasa ca altfel ar fi facut mofturi ca la alte produse