Buna! Da merge sa-l tii in casa chiar daca stai la curte si sa-l plimbi in fiecare zi da e o idee excelenta! Numai sa nu-l pui in cusca si in lant!
Costa cam 18 milioane(lei vechi). Durata de viaţă: 8 - 14 ani;
Grupa: Caini ciobanesti;
Ţara de origine: Scoţia;
Înălţime: 50- 60 la femle, 60-66 cm la masculi;
Greutate: 23 –29 kg la femele, 26-36 kg la masculi;
Culoare: samur şi alb, tri-color şi albastru merle;
Blana: moale foarte deasă, dreaptă la exterior şi sub-blana este moale şi deasă; aspră – lungă, aspră cu o sub-blană deasă;
Mediul de trai: O casă cu un gard sigur este cel mai bun mediu pentru ei. Aceşti caini tind să latre foarte mult şi de aceea este bine să nu aveţi vecini pe care să-i deranjeze acest lucru. Se vor descurca foarte bine într-un apartament dacă au parte de suficient exerciţiu. Sunt foarte sensibili la căldură.
Buna! Este o rasa draguta de caine si ti-l recomand sa-l cresti la bloc pentru ca nu e nici de talie mare sa nu-ti incapa in apartament si rasa asta e de companie trebuie crescut la bloc la oras nu la tara si pus in cusca cu lant! La cusca si lant se tin cainii de pasa si mai ales cei de talie mare cum sunt ciobanestii de exemplu dar ei nu sunt singurii! Buna! Pe siteul www.eanimale.ro poti gasi oferte si din Tulcea!
Buna! Ti-as recomanda collie chiar daca amandoi trebuie crescuti la bloc pacat ca esti la curte dar pentru curte chow-chow ti-as recomanda!
Ar merge sa tin colliul isi in casa? si zilnic sa-i fac o plimbare?
Pai cum sa-ti zic eu, daca te tine buzunarul mie unul mi se pare mai frumos un chow-chow da ambele rase pe care le vrei tu necesita maxima ingrijire. eu nu cred ca tiar placea sa ai un collie sau un chow-chow murdari sau sati tunzi mereu. eu as zice ceva c parul mic un beagle sau un buldog englez sau daca vrei ceva jucaus ia-ti un bichon (frise). Succes!
iamharrystylesgirl întreabă:
Alex442 întreabă:
Ane758 întreabă: