| Lolalol a întrebat:

Ce pot sa fac cu pisica in cazul in care eu plec o saptamana de acasa si nu are cine sa aiba grija de ea?

Răspuns Câştigător
| COOLboY a răspuns:

Eu cred ca ar fi bine sa o dai la o vecin(a) (care crezi tu ca e de incredere si/sau iubeste animalele), daca nu ai asa un(o) vecin(a), atunci las-o la niste rude din orasul in care locuiesti. Daca nu ai rude in oras, te-as sfatui 2 lucruri:
1. Ia pisica cu tine
2. Nu mai pleca

13 răspunsuri:
| cățelușa56 a răspuns:

Poti s-a o dai unui prieten sau unui vecin, dar daca vrei poti s-a o lasi si la pet hotel, doar ca te va costa mult.

| MioaraParalescu a răspuns:

Eu mi-am lasat cele 2 pisici acasa, 3 saptamani cu un vas urias de mancare, iar apa venea o vecina si o schimba big grin

| mgtow a răspuns:

La o vecina, sau la vreo ruda dar sa le zici sa aiba grija de ea sa nu fuga din curte (in caz ca va sta la casa).

| ema01 a răspuns:

Pai du-o si tu la o cunostinta sau un fel de adpost! Funda?

| mariusQ a răspuns:

Ii pui in mana bricheta si motorina si-i dai drumu la vecina.

| DomnisoaraLove a răspuns:

Rogi o persoana apropiata(sau o vecina) sa o ia la ea acasa si sa aiba grija o saptamana de ea, k doar nu mananca cine stie ce o pisica, eventual ii lasi 10 lei sa ii ia pedigree.O seara buna si mult succes

| cotcodac4 a răspuns:

Da trebuie sa ai si griza cui o lasi.un unchi de al meu a primit un caine si bani de pedygrii pentru vreo luna si cainele a mancat o luna orez fiert, iar stapanul cand a veni a intrebat de ce a slabit asa de mult i-a zis: ca ii era dor de el si nu manca, iar ala se mira de ce caine iubaret are

| cinderellaindreams a răspuns:

O poti lasa pe grija unui veterinar.Nu stiu daca trebuie sa platesti dar incearca sa lasi pisica la veterinar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of Doamne, sper sa nu lasi singur o saptamana un suflet nevinovat.Tie ti-ar conveni? Gaseste pe cineva sau ia pisica cu tine, daca tii la ea.Numai bine.

| seagate a răspuns:

Ii lasi o hartie de 10lei sa-si cumpere ce vrea.rolling on the floor

| amira177 a răspuns:

Pai angajeasa o bona pentru pisica doar daca ai banii alfel trebuie sa o duci cu tine da depinde unde pleci big grin

| cotcodac4 a răspuns (pentru amira177):

Fata nu toate animalele se pot lasa in compania altor oameni

| tatiana99 a răspuns:

Roaga un prieten, coleg sau un vecin sa aiba grija de ea!