Eu cred ca ar fi bine sa o dai la o vecin(a) (care crezi tu ca e de incredere si/sau iubeste animalele), daca nu ai asa un(o) vecin(a), atunci las-o la niste rude din orasul in care locuiesti. Daca nu ai rude in oras, te-as sfatui 2 lucruri:
1. Ia pisica cu tine
2. Nu mai pleca
La o vecina, sau la vreo ruda dar sa le zici sa aiba grija de ea sa nu fuga din curte (in caz ca va sta la casa).
Pai angajeasa o bona pentru pisica doar daca ai banii alfel trebuie sa o duci cu tine da depinde unde pleci
O poti lasa pe grija unui veterinar.Nu stiu daca trebuie sa platesti dar incearca sa lasi pisica la veterinar.
Rogi o persoana apropiata(sau o vecina) sa o ia la ea acasa si sa aiba grija o saptamana de ea, k doar nu mananca cine stie ce o pisica, eventual ii lasi 10 lei sa ii ia pedigree.O seara buna si mult succes
Da trebuie sa ai si griza cui o lasi.un unchi de al meu a primit un caine si bani de pedygrii pentru vreo luna si cainele a mancat o luna orez fiert, iar stapanul cand a veni a intrebat de ce a slabit asa de mult i-a zis: ca ii era dor de el si nu manca, iar ala se mira de ce caine iubaret are
Eu mi-am lasat cele 2 pisici acasa, 3 saptamani cu un vas urias de mancare, iar apa venea o vecina si o schimba
Poti s-a o dai unui prieten sau unui vecin, dar daca vrei poti s-a o lasi si la pet hotel, doar ca te va costa mult.