Un parfum, o poză în ramă cu voi doi.Cred că tu ştii mai bine ce lucruri îi plac...
Depinde ce preferinte are. Ce ii place. Poti sa-i cumperi un ceas de mana frumos, un parfum barbatesc, sau daca stii ca i-ar placea ceva hand-made, ai putea sa faci un desen cu el (sau familia) asta daca ai talent la desen. Sau orice alt lucru facut de tine. Gasesti tu.
In primul rand nu te gandi sa-i cumperi cadoul perfect..pt ca va fi oricum perfect, deoarece e de la tine...ar trebui sa-i daruiesti ceva ce il reprezinta pe tatal tau.Sau poti sa cauti acasa o poza cu voi doi si s-o inramez si poti sa-i dai ca cadou.eu asta i-am dat mamei si a apreciat foarte mult..are valori sentimentale si chestii.... sper ca te-am ajutat
Pentru tata:
- daca foloseste foarte mult calculatorul sau este pasionata de IT, atunci un USB poate fi oricand binevenit.
- o camasa este cadoul perfect in special daca tatal tau obisnuieste sa poarte acest articol de imbracaminte.
- un un aparat de ras sau un aparat de tuns.
- un set de scule ori o cutie de scule.
- un portofel, in care poti pune o poza, de dimensiuni mici, cu tine si tatal tau.
- muzica este unul din cele mai raspandite cadouri utile si elegante: daca stii exact ce gusturi are, poti achizitiona un CD cu muzica preferata;
- un breloc cu laser.
- un aspirator auto.
- un sistem de navigatie prin GPS.
- produse pentru fumatori daca este cazul (eventual o pipa frumoasa, o bricheta sau o scrumiera);
- o agenda, care ii poate fi utila la serviciu, si astfel poti fi sigur ca nu va uita niciodata cine i-a daruit-o;
- un DVD cu filmul lui preferat.
- un suport carti de vizita.
- un set elegant cu pix si stilou.
- un vin de colectie si accesorii pe masura.
- album de arta.
- o mapa de piele pentru birou.
Cadouri personalizate:
http://webcache.googleusercontent.com/......tp?/search
Un fular sau o pereche de sosete... tatii mereu apreciaza lucrurile utile, la mine a mers!
funda?
Un galaxy note 2 pentru ca este foarte mare si se va simti mai potent cu el in mana.
Un set pentru vin si sah in acelasi timp, o lumanare sub forma de sticla de vin, un PowerBall. Vezi aici:
http://www.supermamici.ro/cadouri-de-craciun-online/
Buna, in primul rand, un colind, respectul tau si multumirea ca te are. Daca vrei sa-i oferi un cadou special, e greu de raspuns pentru ca noi nu il cunoastem. Gandeste-te ce ii place. Si adultii isi doresc un cadou de mos, in functie de fiecare. Succes si sarbatori luminate.
Poti sa-i daruiesti o fotografie cu toata familia facuta tablou, sa-i compui o poezie sau sa-i cinti o piesa
Dupa mine nu cred ca ar vrea ceva special. Cred ca simpla ta prezenta si cea a familiei vor fi de ajuns. In sfarsit cineva ce intreaba ce trebuie! Sarbatori fericite!
Parfum,pulover,o pereche de papuci care se port in casa, o poza cu tine, el si mama ta, un ceas
BloomyxD întreabă:
anonim_4396 întreabă: