| Flynn2001 a întrebat:

Ce rasa de caine sa imi iau? Urasc pudelii si biconii! Prefet cainii de gen rott.

29 răspunsuri:
| Pinxiee a răspuns:

Doberman happy

| CiprianFreeLife a răspuns:

Imi plac rottw. pentru ca sunt agresivi si in iubesc stapanul.

| amiry22 a răspuns:

Eu am avut un caine de rasa Amstaff, sunt gen rottweilerii si sunt adorabili cand sunt mici, sper sa te ajute happy

| TCosmin a răspuns:

Pui de rott.

| RainboyDash a răspuns:

Un golden retriever sau un saint bernard. happy

| dragos9234 a răspuns:

Saint bernard-ul te iubeste si este destul de mare.
Pitbull

| mixxjim a răspuns:

Ciobanesc german (lup), sunt foarte inteligenti, nu turbeaza, putin pretentiosi la intretinere, usor de dresat si impunatori ca statura.

| stelutza200 a răspuns:

Eu am acum un yorkshire terrier si ma inteleg foarte bine cu el este un caine care daca vine cineva necunoscut latra este si prieteneos si iubitor si foarte foarte inteligent intelege tot si este bun pentru ca nu lasa par si este bun pentru interior.

| Flynn2001 explică:

Multumesc pentru rasounsuri! Cred ca o sa imi iau un amstaff si un doberman, rott am dejahappy

| MaXxXxXxX1000 a răspuns:

Maidanez sau rottweiler

| Alexutuul a răspuns:

Pitbull

| grasuN a răspuns:

Bulldog englez

| FantaZEW a răspuns:

Bulldog,pitbull?

| pwp a răspuns:

Husky love struck sau Golden Retrevier

| LaughOutLoud a răspuns:

Nu te orienta spre rase de genul acesta pentru ca nu sunt pentru incepatori si ai sa vezi cat o sa plangi cand parintii tai il vor duce de acasa.Eu iti recomand bulldog englez sau boxer.http://www.animale.ro/caini/boxer aici ai despre boxer
http://www.infocaini.ro/rase-de-caini/rasa/bulldog-englez si aici despre buldog.Ai incredere ca stiu ce spun cand iti recomand acesti caini.

| MrAnonymus a răspuns:

Doberman,labrador,beagle,amstaff

| Flynn2001 explică (pentru LaughOutLoud):

Cine a spus ca sunt incepator?

| BiancaAlecsandra a răspuns:

Amstaff

| LaughOutLoud a răspuns (pentru Flynn2001):

Ai 11 ani...hai sa fim seriosi.

Da, dar am si parinti.

Si inseamna ca daca parintii iti iau un caine trebuie sa fii responsabil pentru el..deci tot incepator esti.Eu nu iti spun cu rautate, de ce tragi atat de tare la rottweilleri si pitbulli. Vrei sa te nenoroceasca sa ramai fara mana sau fara picior? Macar ia-ti un amstaff sau cum ti-am zis eu boxer sau bulldog..ca sunt mai ok.Acuma cum vrei tu eu am incercat sa te ajut.

Pentru ca am deja un rottweiller! Parintii mei se pricep la rase! Unchiul meu are un pitt! Merci ca incerci sa ma ajuti, oricum.

Si oricum o sa fie cainele familiei, nu numai al meu!

Si daca ai un rottweiller de ce pui atatea intrebari? Si nu tipa ca nu esti acasa la tine.

Pentru ca vreeu sa imi mai iau un caine, oare de ce?

Nu reusesc sa ma inteleg deloc cu tine.Ai zis ca parintii tai se pricep.Roaga-i pe ei sa te ajute.Nu ne mai irosi noua rabdarea.Si invata unpic de romana si cum se scriu numele raselor de caini ca nu am mai vazut sa scrie cineva pitt si rott.NU EXISTA!

Ba exista. Si stiu romana destula. Te rog, nu ma jicni, ca nici eu nu am facut-o. Si daca nu voiai sa imi raspunzi, nu trebuia sa o faci. Sunt pasionat de asta, intelegi?

| Alexaaandraaa a răspuns:

Iați un puiuț de rottw, îl vei crește și se va obișnui cu tine. Succes! puppy dog eyes Pup!:*

| leonardrd a răspuns:

Flynn amice sa iti iei un ciobanesc german