Pai, sincera sa fiu toti cateii sunt frumosi.Insa mie imi place in mult special caucazian si bichon.Si slava Domnului, ii am.
Mie imi plac toti cateii nu am o rasa favorita, dar mi-ar placea sa am un hasky si un bichon . Imi plac toate animalele
Mie îmi place cel mai mult Labradorul. E una dintre cele mai inteligente rase şi buni înotători pe deasupra.
Hei
Pai imi plac:Labradorii.Cocker Spaniel.Beagle.Ciobanesc german.
Mi se pare ca` sunt cei` mai faini
Dar tie?
Vai, eu ador cainii si cred ca fiecare rasa de catel are farmecul ei
Totusi, daca ar fi sa-mi aleg cu greu cu greu preferatii, ar fi chihuahua-pentru ca am unul si sunt atat de mici si ai mereu un instinct matern asupra lor de protectie, de ex, dar totusi au o personalitate atat de puternica - si dobermanii-imi doresc unul pentru cand ne vom mari curtea si gradina, sa aiba un spatiu mai mare: ne-ar manca mama pe mine si pe tata daca i-am aduce unul atat de imens in casa, in comparatie cu chihuahua Ei imi plac pentru aspectul fizic, pentru acea tinuta regala pe care o au, pentru ca sunt foarte in masura sa te protejeze! oo, dar toti sunt draguti, parca imi si pare rau ca i-am nedreptatit pe ceilalti alegand doar doua rase de caini
Dar tiee? :**
Pudelii:X:din asta am eu)
bichoNII:X:X
labrador retriver:X:X
husky:X:X
Beagle:X:X
Golden retrieverul:X:X
Shih-tzu:X:X
preferatii mei:X:X:X:X
dar ai tai?
Mie imi place foarte mult Ciobanescul German. Si foarte frumosi si foarte destepti sunt cateii din rasa Beagle
Beiia întreabă:
AvalohAlyn întreabă: