Pai iti raspund din punctul meu de vedere: mie imi plac pisicile deoarece sunt iubitoare, sunt mai usor de ingrijit si sunt haioase si destepte. Eu am un motan Albastru de Rusia si nu regret ca-l am! Dar sunt frumosi si cainii, mai ales cei mici precum bichonii, depinde ce vor si ceilalti membrii ai familiei...
Depinde in primul rand daca tie iti plac mai mult pisicile sau cainii. Eu am un bischon maltese si e o catelusa tare desteapta si iubitoare. Pentru mine toti sunt frumosi, si pisicile pot fii la fel de iubitoare. Vezi ce spun si cei din familia ta, poate ei prefera un caine sau o pisica. Orice alegi cred ca e ok, animalele sunt in general minunate
AS zice un bichon bolognese. Sunt mai greu de gasit, dar nu naparlesc. Eu am unul si este jucaus. Nu este greu de ingrijit si exista putini asa ca la concursuri posibilitatea de adversar este mica ceea ce inseamna ca poti sa iti ei trei CAC (drept de monta) mai repede. Alegerea depinde de tine!
Gandeste-te ce inseamna un caine. Te costa mult mai mult, trebuie sa mergi la veterinar mai des, sa-l scoti afara de 3 ori pe zi, dar mai intai va trebui sa faca in casa pentru ca nu are voie acasa pana nu termina schema de vaccinare, e mult mai sensibil, cerseste, tu ii dai din mancarea ta si la 3 dimineata te scoate afara ca are o urgenta. Sau se intoxica si trebuie dus la veterinar. E mult mai greu cu un caine. Trebuie luat si in concediu. Daca tu crezi ca poti atunci ia-ti caine. Daca nu, o pisica este perfecta. Nu te deranjeaza si te iubeste enorm.
Daca vrei sa doarma cu tine in pat invat-o tu de la inceput. Altfel ele nu prea au instictul asta de a dormi cu stapanul in pat. Si dupa ce nu mai e pui nu mai poti sa o inveti. Dar vezi ca si pisicile mai strica prin casa cand sunt mici. Trebuie sa ai rabdare.
Andreeaaaaaaa întreabă:
Lussy2 întreabă: