Am mai auzit cazuri de genul asta. Uneori motanilor le vine dorul de duca, probabil cauta o pisica cu care se se imperecheze.Cel mai probabil se va intoarce cand isi va face treaba.
Il astepti pur si simplu.
Pisicile au un simt al orientarii extraordinar. Va gasi drumul spre casa dupa perioada asta" romantica".
Nu faci nimic pentru ca se va intoarce el acasa cand se satura de,, cucerit,, pisicile...e perioada aceea de don juan la motani acum
Totusi imi fac mari griji, traieste intr-o zona populat, mi-e teama ca l-a calcat o masina cum s-a intamplat cu multi alti motani de-ai mei. Era foarte frumos si ma gandesc ca poate vreun trecator l-a luat acasa, era taaare frumos, alb cu pete cafenii si negre, grasut si cu blana lunga. Deja dau funda, dar mai am si alte probleme pisicesti. Felicitari, Angycut! Funda e a ta!
MULTUMESC de funda.TOTUSI as mai zice sa cauti in zona, sa intrebi prin vecini. Eventual insotita de un adult, daca esti minora, sau foarte mica.
Daca stie unde stai este bine! Sa nu te panichezi pentru ca se poate sa devina tatic! Daca trece mai mult de o luna poti sa incepi sa te panichezi si sa pui afise pe strada!
Denii_Denisa_1984 întreabă: