| DianaGabureac a întrebat:

Ce sa fac daca motanul meu lipseste de o saptamana?

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Am mai auzit cazuri de genul asta. Uneori motanilor le vine dorul de duca, probabil cauta o pisica cu care se se imperecheze.Cel mai probabil se va intoarce cand isi va face treaba.

12 răspunsuri:
| michelia a răspuns:

Il astepti pur si simplu.
Pisicile au un simt al orientarii extraordinar. Va gasi drumul spre casa dupa perioada asta" romantica".

| mona a răspuns:

Nu faci nimic pentru ca se va intoarce el acasa cand se satura de,, cucerit,, pisicile...e perioada aceea de don juan la motani acum

| LiviuStefan a răspuns:

Motanul tau o sa fie tatic laughing.

| DianaGabureac explică:

Totusi imi fac mari griji, traieste intr-o zona populat, mi-e teama ca l-a calcat o masina cum s-a intamplat cu multi alti motani de-ai mei. Era foarte frumos si ma gandesc ca poate vreun trecator l-a luat acasa, era taaare frumos, alb cu pete cafenii si negre, grasut si cu blana lunga. Deja dau funda, dar mai am si alte probleme pisicesti. Felicitari, Angycut! Funda e a ta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
E plecat prin sat pe la pisicuțe.
Se va întoarce.
Pa, pa.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru DianaGabureac):

MULTUMESC de funda.TOTUSI as mai zice sa cauti in zona, sa intrebi prin vecini. Eventual insotita de un adult, daca esti minora, sau foarte mica.

| Dariusuu a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Hahahaha.

| DianaGabureac explică:

Mersi tuturor.

| Minecraft93 a răspuns:

Daca mai trece pe acasa nu il mai lasa ceva timp afara

| viotedy a răspuns:

Asteapta-l.vine el.

| Raluca49 a răspuns:

Daca stie unde stai este bine! Sa nu te panichezi pentru ca se poate sa devina tatic! Daca trece mai mult de o luna poti sa incepi sa te panichezi si sa pui afise pe strada!winking

| MadalinG99 a răspuns:

Asa lipsea si al meu castreazal