Un telefon,o jacheta,niste blugi,sandale,dulciuri(jeleuri de lamaie,mere cu zahar,ciocolata cu fistic,iaurt de struguri,popcorn), o bluza cu jonas, 2 reviste despre moda
Mie mi-a adus niste pantaloni albi, o fusta, 2 tricouri si un plavarash, cercei si un lantisor cu o inimioara si bascheti. tie?
150 lei.care ii aveam deja.ce ''iepuras'' suspect. Eu nu cred in ''iepuras''.
MUlte! dar cel mai important lucru este sanatatea! Sanatate si fericire la toti prietenii si familia ta!
Păi nimic, sănătatea, fericirea și iubirea sunt cele mai importante lucruri de care am nevoie. Asta am primit : o zi specială care o petrec cu părinții și frații este cel mai bun cadou.
Paște Fericit!
Nimicglumeam,acum ca sunt mare, mi-a adus bucuria de a sta cu familia si cei dragi.Tie?
Buna :*.
"Iepurasul" mi-a adus: o rochie mov, o pereche de pantofi negri si cu bulinute mov si un bolero! Funda?
Vad cateva persoane care au primit fooarte multe. Saracul "iepuras". Oare nu i-o fi fost greu? Ca pana la urma e doar un iepuras
mie mi-a adus ciocolata milka
Dar de paste nu cnteaza cadourile in special ci bucuria de a sta cu familia si linistea sufleteasca.
Va urez un Paste fericit tuturor
si la anul...sa va aduca si mai multe "iepurasul"
Mie mi-a adus blanosul iepuras (mama si tata)o bluza rasie cu negru cu o curea lipita de ea si cureaua era tot neadra si o pereche de pantaloni negri 3 sferturi cu 2 buzunare si cu siret.
paste fericit!
Pai. role, o bicicleta misto, si o pereche de adidasi nike
si pretenu` mi-a adus o bluza super coool
Deniissel întreabă: