| Rosela a întrebat:

Ce va place mai mult pisica, cainele sau iepurele?

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Pai toate 3 sunt animale, eu iubesc animalele, deci e cam greu sa ma decid!

Cainele
Este cel mai bun prieten al omului, si te topesti dupa fata pe care o fac, este jucaus si energic, iar cand esti suparat este lucrul de care ai nevioe, poate de asta se zice ca este cel mai bun prieten, si in plus traieste pentru a te face fericit, este parte din sufletul tau! happy

Pisica
Exprima puritatea, eleganta, poate in acelasi timp superficialitatea, deoarece ele se cred superioare tutror! Pisicile pot fi jucause, chiar foarte, si sincer ma topesc dupa torsul lor, suptilitatea si nobletea de care dau dovada.

Iepurele
Pa saracu ce sa zic, e sperios, dar cine nu e? Sunt adorabili si simbolizeaza o sarbatoare, Pastele. Iepurii sunt draguti, chiar hazli!

Cred ca m-am decis, din 100% dau asa:
30% cainele
30%pisica
20%iepurele
20%celelalte animale

Asa e corect!

Sarbatori fericite, sunt sigura ca si tu iubesti animalele! happy

Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Matalove struck

| shtephie a răspuns:

Cainele, cel mai credincios prieten al omului! :X

| Elly213 a răspuns:

Cainele

| Maiiiiia a răspuns:

Cainele

| Dizzi a răspuns:

O combinatie intre pisica, iepure si cainelaughing
ar iesi un motan cu urechi lungi si fara par:X

Iepurasu` e cel mai dragut...si catelul`
Pisica nuuu`.
urasc pisicilelaughing

| 教皇 a răspuns:

Toate 3

| selena_5281 a răspuns:

Cainele
am 2big grin

| SelenaGomezPup a răspuns:

Cainele

| denisa_6193 a răspuns:

Cainele

| micutzakarina a răspuns:

Cainele

El este cel mai bun prieten al omului si se zice ca atunci cad te-ai zgariat el te linge la rana ei sunt foarte adorabili cand sunt mici eu am un catelus la tara acum 3 ani el era numai un puisor micut si era asa de dragalas incat vroiam sa il iau inapui cu mine sunt foarte draguti nu pot spune ca sunt preferati mei dar nci ca ii urasc.

Pisica

Ea este foarte delicata si adoramila adunci cand toarce o vecina de-a lui bunicamea are o pisicuta e asa de draguta si de blanda daca o ingrijesti cu multa balndete si iubire ar fi cel mai bun animalut din lume.

Iepurasul

Este un animalut deosebit si foarte foarte adorabil am avut si eu odata un iepuras imi placea la nebunie cum merge adica cum topaiahappy era asa de adorabil l-am invatat sa manance morcovul tinandul in labute era asa de adorabil doamne dar miroase ingrozitor daca ti un iepuras in casa dar totusi merita efortul:*:*.

Deci mie imi place asa:

Cainele: 80%
Pisica: 70%
Iepurasul: 100%

| AnGeLiNtHeNiGhT9 a răspuns:

Ador foarte mult si cainele si pisica, si de asta am si pisica si catelus, si se inteleg foarte bine!

| AnGeLiNtHeNiGhT9 a răspuns:

Ambele, deoarece am si catelus si pisicuta, si sunt foarte dragalsi si cuminti, si se inteleg foarte bine!

| capusnel a răspuns:

Imi plac toate animalele, in afara de reptile.Fiecare are ceva special.
Pisica, desi considerata de unele persoane, fiind vicleana, eu o consider o fiinta care poate fi capabila de multa afectiune.Se spune ca simte cand stapanul este bolnav, daca are o afectiune, se aseaza pe locul cu probleme si ca atrage energiile negative, din locuinta.Cainele poate este mai iubit, de mai multa lume, doar este prietenul cel mai vechi si mai credincios al omului.Iepurasii sunt extrem de dragalasi si daca te ocupi de ei, de mici pot fi si dresati.Eu am avut un astfel de iepuras, care imi sarea in brate spre a-l mangaia sau ma urmarea prin curte sau gradina, ca un catel.
Am avut si un caine care mi-a fost furat, iar la ora actuala am doua pisicute, extrem de iubitoare, jucause si simpatice.
In totcazul, orice animalut are ceva special, fiind capabil de o dragoste sincera, neconditionata sau necointeresata material, ceea ce noua oamenilor ne lipseste.
Animalutele ne inveselesc viata si ne calmeaza atunci cand avem probleme.
Merita sa le iubim, sa le ingrijim si sa le avem in preajma.

Întrebări similare