Lasa-i in pace ca in cateva zile se imprietenesc ei.sa te tii pe urma ''balamuc'', cand vor incepe sa se joace
Stai linistita, amandoi sunt mici, o sa se obisnuiasca dar in timp. Trebuie sa ai rabdare si sa nu le dai motive sa fie gelosi, trebuie sa ii iubesti pe amandoi la fel. Dar oricum o sa se obisnuiasca chiar daca o sa se mai certe din cand in cand.
Pai daca erau de aceiasi varsta se invatau amandoi asa...
Nu cred ca o sa se invete amandoi... pisica nu il va accepta, si sa ai grija de el sa nu il gasesti ranit...
Incearca sa vizionezi pe google cateva ghiduri de dresaj, poate te v-a ajuta cu ceva
Bafta! ( Imi pare rau pentru tine )
Se vor atasa stai linistita dar asta nu va veni de la sine, dar tu ii poti ajuta tine-ti cainele in lesa si apropiel de pisica insa ai grija sa nu il zgarie in zona ochilor avand in vedere ca e pekinez risti mult, tine si pisica de burtica si apropie mainile de membrele din spate e totusi inceputul ce te astepti, insa ai grija cu ochii cainelui la pekinezi sau la cainii de rasa minusculi rana se poate agrava si trece foarte greu
Stai linistita se vor invata unul cu altul.Si eu om un pechinez si de curand am primit o pisicuta de ziua mea.Prima data pisica facea foarte urat cand cainele se apropia de ea.Dar in timp s-au imprietenit si se joaca impreuna.