Buna! Recomand ca pisica/cainele sa fie deparazitat cu Advantix sau Frontline. Aceste firme sunt cele mai eficiente. Deparazitarea poate fi efectuata o data la 4 saptamani sau o data la 6 saptamani.
Zgarda anti-purici nu este la fel de buna ca un spray. Spray-ul poate fi aplicat de 2 ori pe zi si poate fi imprastiat prin blana cainelui/pisicutei.
Eu cumpar spray de la MaxiPet, si nu-l folosesc mereu, dar deparazitarile cu picaturi sunt cele mai bune.
Cainele/pisica ta ia purici, il/o musca, dar acesta nu pateste nimic, avand solutia in piele, iar puricele moare.
Sper ca te-am ajutat!
Cred că ar fi mai eficiente picăturile.
Nu am prea multe argumente pentru a susţine asta dar asta este părerea mea.
Eu am un căţelus şi pentru purici am folosit prafuri care s-au dovedit a fii destul de eficiente!
Totuşi, ar trebui să consulţi un medic veterinar.
Baftă!
Picaturile sunt cele mai eficente, dar a si 2 zgarzi foarte bune scalibour (70LEI ) sau Foresto vreo (150lei)
Din punctul meu de vedere zgarda este mai eficienta deoarece are un efec mai de durata. De exemplu: tu ai dat cu picaturi pe caine, dupa aceea il speli de cateva ori si gata efectul. Dar daca ai zgarda inainte de baie o scoti de la gatul cainelui si dupa ce e gata o atasezi inapoi.
Cam asta ar fi de spus, ce sa mai zic. Mult succes sa ai si o noapte buna!
Eu pentru a mea folosesc o zgarda antiparazitara la 10 lei, cu efect 7 luni. Bine, o schimb la 2-3 luni, dar nu are rost sa dai zeci de lei in fiecare luna pe picaturile alea care au devenit ineficiente.
Pipetele sai cum le spui tu picaturile care se pun la gat. Tin in jur de o luna, la capusi chiar mai mult. Pe cainele meu niciodata nu a functionat zgarda de purici. Iar din pipetele de pe piata in momentul de fata iti recomand advantix.