| Baky a întrebat:

Cine are caine golden retriever? spuneti-mi si mie mai mult despre ei...cum trebuie sa te comporti...cum sa ii dresezi. etc. Fundahappy

3 răspunsuri:
| UnuSimplu a răspuns:

Doamne.e o bijuterie de caine.un caine foarte, foarte destept.am avut de mult unu.l-am facut eu rau.ii bagam mana in gura il trageam de maini de picioare.pleca afara cu botnita pusa.la 7 dimineata ii dadeam drumul.si venea singur acasa(urca le etajul 3 unde stau).usa deschisa la scara tot.E un caine de familie, trebuie alergat.trebuie sa te joci mult cu el.sa-l dresezi foarte bine. poate sa fie chiar si de paza. daca il dresezi cum trebuie.Sanatate(si tie si lui). toate cele bune.

Răspuns utilizator avertizat
| AnnaAnnne a răspuns (pentru TheBestForYou):

Eu am love struck e foarte jucaus,dragut.E un caine inteligent si nu cred ca il vei dresa greu dar incearca sa-l dresezi de mic(cand va fi mai mare il dresezi mai greu).O sa gasesti si probleme care intervin ruptul florilor(daca ai gradina),si daca ai apartament(ruptul covoarelor,incaltamintei...,etc).A si inca ceva important:Trebuie sa-l piepteni foarte, foarte des, la mancare nu e mofturos mananca orice chiar si fructe si legume. Sper ca te-am ajutat.