| dany123456789123456789123456789123456789123456789 a întrebat:

Cine e mai prost calul sau gaina?

10 răspunsuri:
| Maarina a răspuns:

Gaina.

evenso
| evenso a răspuns:

Gaina happy

Calul este un animal inteligent si dupa elefant, se afla pe locul 2, in ceea ce priveste memoria.

| Sup3rN0va a răspuns:

rolling on the floor

| Sup3rN0va a răspuns:

Sunt la egalitate.
Gaina nu poate sa alerge si calu nu poate sa zboare.
Gaina n-are copite si calu n-are cioc.
rolling on the floor)))))))))

| SmokeyEye a răspuns (pentru Sup3rN0va):

Tu poti sa alergi dar nu poti sa zbori, nu ai nici copite nici cioc.Cine e mai destept? De cand inteligenta are legatura cu aspectul fizic si abilitatile de deplasare. Daca omul ar avea creier de gaina, dar la dimensiunile normale ale creierului uman, am fi toti supergenii. Gaina e proasta pentru ca nu are nevoie de inteligenta pentru ce a fost lasata ea pe pamant. Isi aduce contributia benefica, chiar si cu acel creier de cateva grame. Cand ii spui cuiva: "creier de gaina" acea expresie este o insulta doar daca te referi la faptul ca acea persoana are creierul de marimea unui creier de gaina.

Răspuns utilizator avertizat
| 保羅 a răspuns:

Gaina e proasta

| Sup3rN0va a răspuns (pentru SmokeyEye):

Bine domnule morala...esti geniu bravohappy.
Fara sa realizezi ca am zis la misto. Orcine isi da seama ca, calu e mai inteligent.

| SmokeyEye a răspuns (pentru Sup3rN0va):

Isi" da seama" de asta ORICINE- in sensul ca banuieste. Calul poate fi dresat, te asculta...Cine ar dresa o gaina? Cine nu a invatat biologie cel putin 4 ani, poate sa" isi dea seama"- ca animalul mai inteligent e calul, comparativ cu gaina. Inteligenta masurandu-se in...Ce?( dupa parerea ta). Uite aici un site informativ. http://www.chickenindustry.com/cfi/intelligence/ Gainile din curtea bunicii s-ar simti ofensate daca ar avea wi-fi in cotet, sa vada postarile voastre. Si, sunt fata.

| Sup3rN0va a răspuns (pentru SmokeyEye):

Stiu mai multe despre biologie ori cat te-ai lauda tu.
Si apropo gaina se poate dresa aproape mai bine decat un cal de fapt cam la orce animal se poate si sa-ti dau un exemplu.Stiu un caz cineva care se culca cu gaina in camera si manca cu i-a la masa.
Si asta ca sa nu mai subestimezi animalele care par proaste.